reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale moje dzieciaki już same biegają! Jak Małgosia zaczęła pewnie chodzić, to skończyło się noszenie. Właśnie z powodu kręgosłupa ;D MOje to wiedzą, że mama ma chory kręgosłup i nawet nie ma co jej prosić o noszenie.
A jak biegnę na gimnastykę kręgosłupową, to same organizują opiekę i pilnują czy mama ma wszystko spakowane!

Najgorsze jest to, że sama sie nie moge zmobilizować do ćwiczenia :( :-[

reklama
no to po urodzinach
posprzatane, pozmywane, pies wyspacerowany, najmłodszy zasypia

a to tort dla fanów GW zjedzony doszczetnie. pycha był
zmianarozmiarudsc03264zm1.jpg

Tort rzeczywiście robi wrazenie! A Ty obrotna kobieta Żużaczku jesteś - przygotowałaś, gości pobawiłaś, posprzątałas po nich i jeszcze miałaś siłę i czas do nas zajzeć. ::)

Moji wrócili uchichani i szczęsliwi. Jutro ma byc dalszy ciąg pokazów i podobno tez mamy jechać ???
Nawet córunia pełna emocji opowiadała jak koniki przez wodę przebiegały i dksksły przez kijki ;), a te panie w sukniach z okresu Zagłoby.... aż pożałowałam że z nimi nie pojechałam ::)

O mały włos nie byłoby wspaniałego weekendu. Zadzwonił szef Mirka, że coś tam wczoraj schrzanił i będzie za to odowiadał albo wraca do Białegostoku, a mieliśmy już za sobą ponad 120 km. Strasznie się wściekłam, a Mirek jeszcze bardziej, bo wczoraj niby wszystko było ok. Dzięki Bogu, że szef ochłonął i zadzwonił po raz drugi, że pogdają po naszym powrocie. Mam nadzieję, że nie pojadą mu po pensji. Trochę się boję, ale narazie o tym nie myślę, tylko odpoczywam.
Mikołaj nie chce spać, idę go zalulam. Miłej nocki.

Tort w guscie mojego synka.
mania, nie martw sie...wystarczy,ze mąż sie martwi. Kazdemy zdarzy sie cos nie tak, nie jestesmy supermenami i supermenkami....Co prawda takie wydarzenie potrafi skutecznie zepsuc humor, ale moze mimo to uda sie wam troche romantycznosci uzyskac?
Szkoda bybylo urlopu...
Gosik poklep i ode mnie. Chcemy szybciej wpasc do ciebie w gosci...zrobic ci shower. Wiecie co to shower? tesciowa mnie oswiecila; w stanach i kanadzie jest taki zwyczaj, ze baby sie schodza i obsypuja panne mloda lub mloda mame prezentami- przed urodzeniem i przed slubem, nie po, jak u nas. Shower, czyli deszcz prezentow.
Ja dzis mialam gosci, dopiero pozmywalam i posprzatalam, 3 osoby dodatkowe na obiedzie oprocz naszej 6 codziennej... ;D
Menu: babka ziemniaczana, czyli tzw matan, kotlety z ryzu i miesa w sosie grzybowym, kurczak(piersi) w sosie smietanowym) , pomidorki i szarlotka.
Wszyscy sie rzucili na apetycznie podsmazane plastry rumianej babki....nawet dzidzius zjadl troszeczke.
teraz lenistwo, dzieci sie bawia, mąz siedzi na drugim laptopie, tesciowie pojechali ze znajomymi do Bialowiezy. maluch dokancza spanie...a ja wypilam polowe kawowego karmi i jestem napeczniala jak balon. Upojnie raduje sie faktem,ze nic mnie nie boli przy siusianiu, he he.
jak malo dziewczynie trzeba do szczescia...

reklama
Dajcie mi radę jak kupic dobrą blachę do pieczenia. Już 3 posżła do kosza po upieczeniu babki ziemniaczanej. Odstaje lakier dzięki któremu ma nic nieprzywierac albo jakaś powłoka srebrna służąca do tego samego albo teflon. Trochę szkoda kasy na blachy jednorazowego użytku.
Gosik ode mnie też pogłaskaj:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry