reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Córka mojej ciotecznej siostry własnie urodziła syna ;D ;D ;D To kim ja jestem dla niego? Cioteczną babcią ??!!??!!?!! A Marta ciocią hahahahahahahah ;D

Tak się zastanawiam kiedy można sprawdzić czy dziecku przeszła alergia....? Może już dać Marcie łyżeczkę jogurtu....? Co myślicie?

reklama
Hej.
Dostalam augmentin i kupilam piwo. Niezwykle wstrętne, bo ja piwa nie pije...Nazywa sie karmi...gorsze niz skrzyp, serio. Mam 5 litrow wypic plynow. 5 litrów! Hydrozagadka, slowo daję.
Mam erytrocyty w moczu świeże i wylugowane 6-8 w polu widzenia, norma to 2. To dlatego ten antybiotyk, podejrzewaja klebuszkowe zapalenie nerek...
Nie lubie chorowac i nie zamierzam. nie jestem typem lezącym. najgorszy pacjent na oddziale to ja. Ugotowalam zupke malemu i miesko...ale zawiesilam na kolku przetwory. Niestety,k tesciowa robi zamiast mnie. Ja roszke sobie luzu dalam...tylko malym sie zajmuje. Na reszte sil brak troche. Shoomna, dokąd wyjezdzasz? Cos znowu przegapilam, bo nie wiem.
Żuzaczku, piesek leniuszek. Chcialam do ciebie wpasc, ale cie nie bylo wczoraj, Bogucha powiedzial, ze poszlas gdzies z dzidziusiem.
Gratulacje, babciu Miniu. ;D

Kupiliśmy dziś łóżeczko turystyczne dla Mikołaja, kasy na koncie brak, rachunki nie popłacone, ale zakup jest. Jutro jak tylko Miklo wstanie wyruszamy na podbój stolicy, choć wolałabym jakąś wodę, popluskac się trochę. W ty roku nie zanużyłam się jeszcze w żadnym bajorku, uwielbiam morze i wodę. Nic to, za rok pojedziemy do znojomych do Dziwnówka, wtedy sobie odbiję. ;D

Klainko, ja Karmi piję na pobudzenie laktacji, a wypiłoby się jakiegoś Lecha, czy coś takiego. Ja z kolei jestem piwoszem, mmmmm

Mania, co kto lubi. De gustibus...i tan dalej.
Co do mnie, czuje się dobrze. Wypozyczylam przed chwila Straz Pratchetta i Trzy wiedźmy....jak leniuchowac, to z ksiązka. Jonusia w liliowe porty ubralam, wygląda jak krolik z angielskiej książeczki.
Dziadek wozi drzewo....mąz wstawia okna u znajomej, dzieci na dworze. Jonus raczkuje. parze sobie cos do picia i rozmarzam się . Widzialam dziś chmiel na plocie...i jarzębiny....a mam do herbaty dżem jablkowy i bueczke. Zostawiam was na razie i ide czytac.

żużaczek pisze:
Amidala rosnie jak baobab na wiosnę
zmianarozmiarudsc03259bc5.jpg
Żużaczku ale zdjęcie! Pierwsze miejsce w konkursie foto jak nic :-*

magdalenka hihi
kalina nic mi francymon nie powiedział, że dzwonilas. ja jak wychodze to na godzinke góra.
Piwa tez nieeecierpię. nawet karmi. Błłłe.

reklama
Biedna jesteś Kalinko z tymi nerkami. A te krwinki w moczu to mogą byc od tego przepychającego sie kamyka - podrażniona śluzóowka. MOje mlodsze dziecie miało krwinkomocz 40-60 czerwonych krwinek, a kłebuszki Ok. Trzeba tylko za kilka dni sprawdzic czy sie zmniejszają ilościowo. A tak samo też reaguje układ odporonościowy jak ma sie z nim kłopoty - pojawiają sie krwinki w dużej ilości w moczu.

A ja właśnie odkryłam koszulkę z dokuemnatmi z lutego 2005 dokładnie zamoczonymi!!!! Zaożylam nimi całą antresolę. Muszę je mieć dla US!!! Podatki już sobie na ich podstawie odliczyłam! Ktoś mi na lał - pewnie niechcący wody w tę koszulkę i nawet nie zauważył. BYlam miła nie wrzeszczałam poinfomowałma rodzine spokojnie o odkryciu - to wasz wpływ na mnie. Inaczej .... było by az słychać w Białymstoku, że Pawlaki mają wojne domową.
Ide dalej szukac fktyry dla męża.
Wieczorem biore sie za prasowanie, bo wyjeżdżamy we wtorek nad morze! Hurra!!!! MOja szwagierka wyjeżdza do siebie juz w poniedziałek!! Hurrra ! Przeżyłam 1,5 miesiąca i nawet sie miewam nie najgorzej!
Ale spać mi się chce, ze lepiej nie mowić!!
No dobra bo zaczynam Wam za bardzo smęcić!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry