Kalina
Matka synów
tAKIE SMęCENIE TO NIC. nIE WIESZ, JAKIE SMECENIE NIEKTóRZY POTRAFIA SMęCIC, NIE WYMIENIAJąC, JA PIERWSZA...SWOIMI KRWINKAMI WAS ZASMęCILAM...JUZ NIE BęDE.
Sorry za capslock. Już poprawilam.
No- Jonatan zjadl dzis zupe z miesem na trzy powroty. Od jutra ustalam mu menu, dzien pierwszy zaliczony. Cala rodzina zgodnie orzekla, ze glodzilam dziecko.
Ja wyrodna matka.

U nas leje, leje, leje.
zycze nad morzem udanych bezdzeszcZowych dni.
Ja siedze przed kominkiem z herbatą i skrzypem.
Karmi juz nie bede, bo mi powiedzieli, ze to nie piwo, takie piwo, albo pije normalne albo wcale. No to ja wcale, he he.
Deszczowych calusow pelno...aha...zuzaczku- ja mialam dla ciebie wrzos....wtedy jak dzwonilam, ha ha...nastepnym razem dostaniesz. Nie mielismy czasu pozniej wpasc, tylko przejazdem bylismy...buziaczki.
Sorry za capslock. Już poprawilam.
No- Jonatan zjadl dzis zupe z miesem na trzy powroty. Od jutra ustalam mu menu, dzien pierwszy zaliczony. Cala rodzina zgodnie orzekla, ze glodzilam dziecko.
Ja wyrodna matka.
U nas leje, leje, leje.
zycze nad morzem udanych bezdzeszcZowych dni.
Ja siedze przed kominkiem z herbatą i skrzypem.
Karmi juz nie bede, bo mi powiedzieli, ze to nie piwo, takie piwo, albo pije normalne albo wcale. No to ja wcale, he he.
Deszczowych calusow pelno...aha...zuzaczku- ja mialam dla ciebie wrzos....wtedy jak dzwonilam, ha ha...nastepnym razem dostaniesz. Nie mielismy czasu pozniej wpasc, tylko przejazdem bylismy...buziaczki.