mania78
Fanka BB :)
Gosik a już wszystkie myślałyśmy, że niedługo pojawisz się obwieszczając światu: "URODZIŁAM". A tu nic, buuuu
Shoomna, to co powiesz o moim Mikołaju, ma 5 miesięcy i pewnie waży ok. 10 kg. Mój biedny kręgosłup
;D Dobrze, że kupiliśmy większy wózek, to przynajmniej się mieści (jeszcze). Mam nadzieję, że trochę przystopuje jak zacznie raczkować, a potem biegać. Cieszę się, że choć jest duży, to dużo się rusza, ciągle się wierci, więc trochę spala swego tłuszczyku. Ostatnio lekarz powiedział, że jak ma apetyt to znaczy, że dziecko zdrowe.
Kalinko przeciez Ty jesteś nie do zdarcia, żadne kamienie Cię nie ruszą :laugh:. Nie daj im się. Życzymy jak najmniej cierpień, trzymaj się.
W sobotę jedziemy do kolegi Mirka pod Warszawę, to pierwszy taki dłuższy wyjazd z Mikołajem. W niedzielę planujemy wpaść do Wa-wy, do Łazienek i Galerii Zachęta (mój Miruś nie odpuści).
Ależ Wy się macie z tymi alergiami. Współczuję.
Shoomna, to co powiesz o moim Mikołaju, ma 5 miesięcy i pewnie waży ok. 10 kg. Mój biedny kręgosłup
Kalinko przeciez Ty jesteś nie do zdarcia, żadne kamienie Cię nie ruszą :laugh:. Nie daj im się. Życzymy jak najmniej cierpień, trzymaj się.
W sobotę jedziemy do kolegi Mirka pod Warszawę, to pierwszy taki dłuższy wyjazd z Mikołajem. W niedzielę planujemy wpaść do Wa-wy, do Łazienek i Galerii Zachęta (mój Miruś nie odpuści).
Ależ Wy się macie z tymi alergiami. Współczuję.