reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam z rana! Wieczorem miałam skurcze :), ale wogóle nie bolesne, więc się nie przejęłam specjalnie. Nareszcie coś się ruszyło. Idę dzisiaj na KTG. Zobaczymy czy coś wykaże. Ale czuję że to już blisko. Na pewno w tym tygodniu ;D

Hej, witam promiennie w cudne siapiące deszczysko.
Pogoda kominkowo-ksiązkowa.
Po niedzieli rodzina ruszyla sie do pracy, a my w domku. mam garbnek bigosu na obiad, wiec z oprac domowych zostalo mi zrobic pranie jeansów i ugotowac kartofelki. Planuje tez ciastka jak mi maluch da zrobic- a cos marudny dzis. Nie dogodzic mojemu hrabiątku niczym. kaszka be, omlecik be.
Nie chce siedziec w kojcu i nie chce sie bawic na podlodze. Poniewaz nie da sie spedzić dnia z dzieckiem w ramionach, jakos sobie musiymy poradzić. Z powodu deszczu pomoc w osob ie mamy nie przyjdzie...nie zechce sie jej pod parasolem 2,5 km iśc....tesciowa poszla do siebie gotowac dżem, tescia mi zostawila, żebym go nakarmila obiadem, a on posklada nam drzewo w piwnicy...hm co by tu jeszcze...
aha, mam 10 kg jablek do obrania na dżemy...i posiekac to i ugotowac z cynamonem i cukrem...
Dzien jak co zien, kalinkowy, pelen wolnych minut jak puszka sardynek wolnej przestrzeni. ;D
Ale co tam...nastroilam sie, sluchając bollywoodzkich teledysków...jakbyście lubily, to tu jest link na strone....

http://www.youtube.com/watch?v=Ib5QhVQPF4A&feature=PlayList&p=285D6A50E081F42C&index=14

mnie to rozczula strasznie...dziala na moje libido jak czolg, bez aluzji, bez niedopowiedzen. kwintesencja slodkiego kiczu. Ale coz lepszego na deszcz? Moze Santana...ale nie tak slodziusi....

Gosik to wreszcie! Jak nie masz żadnych przeciwskazań, a chcesz mieć z "głowy" to przeleć ;) sieparę razy poschodach. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!

Kalinko a ja postanowiłam w przyszłym roku tez wykorzystać owoce z ogródka mojej mamy i tez zrobić różne dobre przetwory. ;D Jak Kalina może to i Magdalenka też :police: A co?
No dobrze, wracam do pakowania, bo my już za chwilkę .. to znaczy jutro około 11:00 ruszamy .... jak nic sienie zmieni. Tra la la la tra la la la ....
Pozdrwoiwonka :-* :-* :-*

Głaskam, głaskam od Was mój napinający się brzuch ;D Właśnie oglądałam na allegro elektroniczne nianie. Więc podpowiadam jakbyście chciały sie na coś zrzucić... ;D Nie musi być nowa,jakaś najprostsza, byle sprawna, myślę że by mi się przydała.
Kalina, ja słyszłam o baby shower od koleżanki, która mieszka w Stanach. Teściowa urządziła jej coś takiego. Polegało to na tym, że zrobiła w jakimś dużym sklepie listę zakupów (prezentów), które miały zrealizować  koleżanki zaproszone na przyjęcie ( w wynajętym lokalu oczywiście, full service i wogóle). Ameryka... ::)hihihi!
Ach napina się, napina, ale to pewnie jeszcze nie dziś ::) Ale juz jestem podekscytowana ;D

reklama
A muzyka indii to mój konik :), ale klasyczna raczej. Uwielbiam, można sie rozpłynąć.
Bollywood to takie indyjskie disco polo, ale posiada nieodparty urok. Masz Kalina racje kwintesencja uroczego kiczu. Też lubię ;D Jakis taki sentyment mam. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry