reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kalinka poszukują kierownika działu marketingu. Byłam już dyrektorem to może mam szanse jako kierownik:) Jak długo jedzie się samochodem do Nawii z Białegostoku?

reklama
Dzieciak śpi już 2,5 godziny  ::) Ale to chyba normalne w taką pogodę .... A ja właśnie przeczytałam nowy artykuł Żużaczka i jak zwykle szczęka do kostek :) Czekam na cd. bo jestem posiadaczką cery mieszanej, przerąbane :)

Gosik poklep brzunia ode mnie  ;D Moja mała pod koniec ciąży notorycznie wbijała mi piętę pod żebra z prawej strony. Można ją było pogilgotać  ;D

Zaczynam się nudzić .....

Minia takie doświadczenie tez jest potrzebne ;D
Gosik to widać, że ruch się zaczyna! A Ty poklepuj dalje od nas, żeby dzidzia wiedziała, że nie tylko przez najbliższych oczekiwana na tym świecie mokrym, ale przez ciotki internetowe również ;D

MOja rodzinka już w połowie drogi do Paryża. Kolejny najazd za rok ::) 8) No może przez ten rok nawet się zdążę stęsknić :laugh:
Idę, bo moje dzieci jakieś bomby kombinują.....

No....artykul pierwsza klasa.....
Żużaczek jak wino, coraz lepszy....rolnik spi a mu rosnie...he he...brzuszek . To o Gosiku.
Agak...jedzie sie do nas pol godziny, ale bo ja wiem...zima, jesienia trzeba wstac rano...Pronar od 7 do 15 pracuje,,,...jak wyprawic dzieci do przedszkola, ubrac sie, zjesc, wyjechac, zeby byc na 7 w pracy ???
Co prawda do nas do szkoy dojezdza sporo nauczycieli z Bialego, w tym matka rocznych blizniakow....jkos sobie ludzie radza...

Byłam na ktg i nic nie wyszło w zapisie, za słabe jeszcze te skurcze i szyjka jeszcze twarda i wogóle ponoć się nie zanosi na poród :P ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry