Agak29
Fanka BB :)
Kurde Kalinka dla mnie jak znalazł te godz. Dzieciaki wstają przed szóstą. Izy przedszkole mam po drugiej stronie ulicy więc tylko chwilka żeby ją zaprowadzic. Patrykiem będzie musiał się zając Karol w dni kiedy jest w domu a w pozostałe będę w razie czego potrzebowała niani. Jeśli w pół godz da się dojechac do Was to na wyjście z domu od wstania będę miała około 45 min no 40. Jak na moje możliwości to sporo. Wracając o ludzkiej porze będę miała czas i zrobic obiad i odebrac wcześniej Izę z przedszkola i pobawic się z Maluchami. Jeśli jesteś poinformowana to uświadom mnie czy na wyższych stanowiskach tez jest duza rotacja czy pracują tam ludzie z Białegostoku czy tylko z Narwii. dawno temu byłam tam ale w interesach i jak się niemylę było wtedy 2 wspólników ale może mi się coś pokręciło. Aha no i jeszcze interesowałby mnie jakie są zarobki na wyższych stołkach
pewnie zadaję Ci głupie pytania ale może akurat wiesz
jeśli jestem niepoważna to przepraszam.
Dajcie mi namiary na nowe artykuły Żużaczka.
Gosik myj podłogi, okien nie ma co myc bo i tak zaraz będą brudne, ale porządki w pawlaczach możesz zacząc robic
minia zazdroszczą Ci nudy, ja dzisiaj dostaję fioła. Po ciężkiej nocy (pobudki co pół godz) nastąpił ciężki dzień. Patryk spał dzisiaj już dwa razy po 20 min. Budzi się z płaczem nie chce ssac cycy i płacze bez opamiętania. Iza weszła na wyższy stopień niegrzeczności. Zaczęła nosic Patryka. Wsadziła go dzisiaj raz na wersalkę a później do pudła z zabawkami. Dostała w dupę ale nic sobie z tego nie robi. Dobra dwójka stoi przy fotelu i pcha się do klawiatury. Napiszę później. Pa
Dajcie mi namiary na nowe artykuły Żużaczka.
Gosik myj podłogi, okien nie ma co myc bo i tak zaraz będą brudne, ale porządki w pawlaczach możesz zacząc robic
minia zazdroszczą Ci nudy, ja dzisiaj dostaję fioła. Po ciężkiej nocy (pobudki co pół godz) nastąpił ciężki dzień. Patryk spał dzisiaj już dwa razy po 20 min. Budzi się z płaczem nie chce ssac cycy i płacze bez opamiętania. Iza weszła na wyższy stopień niegrzeczności. Zaczęła nosic Patryka. Wsadziła go dzisiaj raz na wersalkę a później do pudła z zabawkami. Dostała w dupę ale nic sobie z tego nie robi. Dobra dwójka stoi przy fotelu i pcha się do klawiatury. Napiszę później. Pa