reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No właśnie nie wiem czy iść, bo trochę mnie gardło boli, może na czternastą. Zrobiłam sobie właśnie herbatkę z mlekiem, cynamonem, imbirem i miodem i rozgrzewam gardziołko. A poza tym imbir ponoć działa skurczowo ;D Pikantna herbatka...oczywiście indyjski wynalazek :)
Az włączyłam sobie muzyczke z filmu "Monsunowe wesele". Jak słyszę sitar to miękko mi sie robi we wszystkich członkach...Mam przyjaciela hindusa, który gra właśnie na sitarze. Jak sie spotykamy(niestety rzadko ze względu na odległość Londyn -Bstok :)) to gramy razem i cały dzień potrafi tak minąć nie wiadomo kiedy, bo czas nabiera wtedy innych właściwości...
Żużak, to jest właśnie piękne, że przez całe życie można odkrywać nowe rzeczy :)

Agak, pronar to duza firma, 1000 ludzi pracuje. Robia traktory, wanny, felgi, nie wiem co jeszcze. Wlasciciel Sergiusz Martyniuk, bardzo sprytny i chyba twardy czlowiek- maja duza rotacje pracownikow, bo za pijanstwo w robocie wyawala, co ja ci powiem- maja kapitalistyczny system pracy, do upadlego, ale dobre warunki socjalne, obiady w firmie i to pelne, dwudaniowe, zarobki takie sobie, ale stale, nie zalegaja z wyplatami. Cala Narew u nich pracuje...to jedyny pracodawca. W jakim charakterze chcesz pracowac?
Zuzaczku...ja chcialabym byc plaska. ;D
A kicz jest jak tort- calego zjesc to choroba , ale kawaleczek, czemu nie? ;D ;D ;D

Gosik, to życzę zdrówka. Ja jednak się wybiorę. Umówiłam sie z mężem na zakupy po ćwiczeniach. A co do hinduskiej muzyki.... zawsze to jakaś ciekawa odmiana. Jak wrócę, to zobaczę, co się da z huba ściągnąć i pośłuchać. Może jakieś propozycje?

Ehhe...tego posluchajcie.
No po prostu szczęka mi do okolic kolan opadla. Oni sa nieprawdopodobni...to cale towarzystow tanczace na pociagu, no po prostu szal zmyslow, pozar umyslow...to nie kicz tylko szok. psychodelia.
Czlowiek oczekuje ze zaraz wykopyrtna sie w przepasc. I to ruszanie ustami- w tych filmach w 99 % nie spiewaja aktorzy ale playback singerzy, robia im podklad, a ci udaja ze spiewaja...kiepsko udaja...

http://www3.youtube.com/watch?v=nMsv3MrbDcs

Pociąg zwany szalenstwem...chyba ze smiglowca ich filmowali...zuzaczku, dak mozgowi poszalec...my w REuropie to za bardzo rozsądni jestesmy...tylko kraj z milionami glodujących i jednoczesnie najwyzsza liczba widzow w kinach jest w stanie to wymyslic...prochy do gangesu i tance milosne do zatracenia.......szok...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry