reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Idąc tropem Kaliny pogrzebałam w necie i znalazłam słodki bukiecik :)
Specjalnie dla gwiazdki Gosika :)

bearcarousellollipopbouquetpinklgxc6.jpg

reklama
Gosik!!!!
Dla twojej Sofijki najlepsze życzenia, aby dzielnie stawiala swoje pierwsze ( metaforyczne) kroczki na tej pięknej ziemi...Niech rośnie na pociechę Mamie i Tacie, niech bedzie jak najpiękniejsza skrzypcowa muzyka dla waszych stęsknionych rodzicielskich serc...Kochana Sofijko, zdrowia i radości na dłuuuuugo, aby na zawsze.Hura, hura!
its20a20girlwi5.jpg

Burza dokonała w naszym życiu wiele strat :(. Najgorsza sprawa to zalało nam garaż. 15-20 cm wody. Może nic by nie było ale w garażu mamy drwniene meble. W szufladach mamy mini baseny. Dobrze że do samochodu się nienalało. Na balkonie natomiast pozwalało doniczki z kwiatami na podłogę z parapetów. Ehhhhhhhhhh moje kwiatki domowe które wyniosłam żeby zażyły swierzego powietrza. Niemiałam nawet jak ich ratowac bo dzieci płakały ze strachu. Zabrali nam światło a chmura naszła taka czarna że nic prawie widac niebyło. Nawet po świeczki nie mogłam iśc. Co raz tylko błyskało i ryczało za oknem. Teraz wystraszone maluchy śpią a za oknami znów burza.
Życzę miłej nocki

Agak moja mała burzę przespała heheheheh. Obudziła się jak już było po wszystkim :)A tą sprzed chwili przez okno oglądała  ;D
Byłyśmy dziś z mała na ważeniu przy okazji spaceru. Prawie 9 kg waży, to dużo czy mało ? Bo dla mnie w sam raz :)

My tu już Gosika mała ochrzciłyśmy Zośką, a Pan W. czyta i ma ubaw :)

Sam powiedział, że to Filo-Zofia. :D
Burze mielismy pierwszorzędną, jak w 3 wiedźmach Pratchetta, co? Postarała się postraszyć. Aż nas strachy naszły. A propos najścia, naszła mnie oskoma na maślakowy sos z kopytkami...zażądałam od ojca, żeby nazbierał, może będa na obiad.

A, zapomnialam napisać, że nam powalilo drzewa...3 letnia gruszka zlamana, wzdulz drogi w Trzesciance drzewa leza pokotem, moja siostra jechala w tę burzę do domu Z Bioalego do narwi i kilometr przed Narwia zwalila sie topola przed autobusem, czekali az straz ich wyswobodzi.
Burza pierwszorzędna...bez światla bylismy kilka godzin, kąpalam malucha przy swiecach, a chlopaki tak sie rozgorgolily atmosferą, że nie spaly do 23.
Upieklam juz placek ze sliwkami i gotuje maluchowi zupke. Plany na dzis- czytac Wyprawe Czarownic Pratchetta.
reszte ignoruje, nie chce mi sie. Mam spleena jesiennego, za oknem mży, pachnie ciasto...komu by sie chcialo prcowac? Obiad mam wczorajszy, tylko surowke zrobie.
Agak, przykro mi z powodu waszej straty...moze sie to jakos odkręci, wyschnie, drewno nie wypacza sie tak szybko jak np panele...
Minia, moj maluch tez spal po kapieli, ignorujac ryki burzy.
czekamy na Gosika i pierwsze zdjęcia malenkiej, moglby Pan Mąz wkleic jakieś.

A my dziś u teściowej na imieniny idziemy. Mieliśmy wyjechac na wieś, ale pogoda nie zachęcajaca.
Mam nadzieję, że jak urodzę, to mój mąż konkretnieszy będzie. A gdzie długośc dzidzi? Foto? A co do Zośki, to oni chyba wyboru nie mają hihi, nawet jak inaczej będzie miała na imię, to będzie nasza forumowa Zosia:) Kiedy się wybieracie/my w odwiedziny? Gosik chciała nianię elektroniczna, czy już ktoś się rozgladał?
Pozdrawiam

Dzieciaki się pospały więc jestem :)

Dziś mam zamiar tylko upitrasić jakąś zupę, a jak mąż wróci z pracy lecę na miasto kupić coś sobie na to nieszczęsne wrześniowe wesele. Mąż wieczorem wybiera się na piwko hehehehhe. W następnym tygodniu ja zaczynam balować, a co !

Anetka nie sądzę żeby Gosikowi była niezbędna ta elektroniczna niania. Jak sięma wielki dom i dzieciak ma pokój w drugim jego końcu to może i tak, ale generalnie dla mnie osobiście to nie jest sprzęt pierwszej potrzeby :) Padła propozycja zrzutki pieniężnej a Gosik sama coś sobie kupi... Ja jednak jestem za tym żeby coś konkretnego jej zafundować, przynajmniej nas zapamięta, może fotelik samochodowy-nosidełko? Zresztą podejrzewam, że Gosik lada chwila się pojawi i będzie za czas jakiświedziała czego jej brakuje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry