reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czyli jednak Zośka. Też jestem za tym żeby jej coś kupic a nie dawac kase. Jak ją dostanie to kupi nianie a mi ten prezent tez nielezy. Fotelik samochodowy mi się podoba jako prezent - tylko nie wiem czy maja samochód. A moze lezaczek albo krzesełko do karmienia. Boże jakie te dzieci malutkie sie rodza.

Minia Twoja Mała waży akurat. Patryk ostatnio trochę przybrał. Waży wg wagi domowej 8700. Jak na chłopaka to 25 centyl. Twoja Mała jest na około 50 czyli akuratna. Balkon posprzątany (szkoda kwiatów jak licho ale połamały się przy upadku) Mąż wczoraj z lekka posprzątał garaż Mokro i śmierdzi w środku. Ehhhh

Szanowny Małżonku Gosika. Proszę dodac jeszcze kilka fotek dla stęsknionych ciotek:D Bardzo prosimy. Aha no i proszę poinformowac nas kiedy małżonka wraca z córcią do domku.

Ja myślę, że one już sa w domku ;D Tylko Pan W. nie chce nam powiedzieć :P

Agak nie muszą mieć samochodu, żeby im się fotelik przydał. Ja sobie nie wyobrażam jakbym takiego nie miała. Zabrać dzieciaka jest w czym i nie leży po cudzych kanapach u znajomych tylko w swoim nosidełku, a i pierwsze jedzenie łyżeczką tam się odbywało. Jak chciałam coś zrobić w kuchni to też małą w tym ze sobą taszczyłam. Super sprawa. A i majtnąć można w tym żeby ululać :) Marta pół życia w tym spędziła :)

Marta też przez chwilę miała być Zośką po prababci, ale mi się odmieniło ;D

Agak w dziedzinie wagi jesteś ekspertem, wierzę Ci jak lekarzowi :)

nO DOBRA, POPIERAM FOTELIK. JESCLI gOSIK ZECHCE.
Sorry za caps lock. Fuj. Juz pisze normalnie. nasza Zosia jest charakterna baba. Juz z językiem do taty. No no. W imieniu nas wszystkich pokazala, kto tu rządzi, czyli jasne że kobiety.
prosimy o wiecej fotek.
Korzonki mi sie odezwaly. To napewno to oslabienie po kamieniach i antybiotyku, stąd moje poranne lenistwo sie uląglo. Wstaję a tu ouc, ouc. Koszmarek.
chuchac w moja strone dobrymi fluidami. Co ja pocznę jak nie dam rady malego nosic? Do lozka wsadzic trzeba, do kojca wsadzic, do fotelika na obiad wsadzic...ciagle podnoszenie.
na razie spi. Ide czytac.

Uuuuuuu Kalina witam w klubie korzonkowców :) Polecam Majamil tabletki, ale nie powiem czy możesz je łykać jak karmisz :) Dla mnie skuteczne i taniutkie :)
Ja się wcale nie upieram przy foteliku, czekamy na propozycje, wspólnie coś wymyslimy :) Nie jestem despotką, żeby coś Wam narzucać ;D
Mi rano ewidentnie kręgosłup wysiadł. To już nie korzonki bo inny ból i czuję go w miednicy i nogach, niefajnie :)

Ślę pozytytywne fluidy puuuuuuuuf ;D

Hmmmmmm jeśli mają samochód to pewnie i fotelik - nosidełko też już mają. A jeśli nie to zaraz poszukam czegos na allegro tylko prosze mi powiedziec do jakiej kwoty ma byc

Witam Szanowne Forumowiczki.
Chyba zaczyna być to moje ulubione forum.
Serdecznie zapraszam do pobrania i zapisania porannego gifta a następnie obejrzenia go w przeglądarce windows z dwóch powodów: primo po pierwsze strasznie namęczyłem się składając go przy okazji zaniedbując młodą karmiącą matkę, primo po drugie wyjaśni to dlaczego nie jest nam potrzebny fotelik samochodowy.
Gosik pozostaje w lazarecie do jutra.
Pozdrawiam. W.

Bo macie czolg???
Nie wiem, czy sa foteliki czolgowe. ha ha.
Jaka ja durna jestem....czolgu nie zauwazylam.
Durny zwierzak. Ze mnie oczywiscie.
Chyba pan W. będzie naszym ulubionym forumowiczem. Tak subtelnie potrafi dać do zrozumienia, jakie ma zdanie na temat niedostatków żeńskiego umysłu...ha ha. Pobrac i otworzyc. proste. Blondynki z nas. Patrzylysmy na jęzorek dzidziusia a czolgu nie widzialysmy.
Ale czolg robi baby boom! Czy to freudowska pomylka? Czy zapowiedx powiekszenia rodziny w najbliższym czasie? Czy pean na cześc naszego forum? Gosik, czekamy na ciebie! Wyjasnij nam subtelne i ironiczne uwagi twego męża! Macchiavelli może sie od niego uczyć.
bardzxo Korzonkowa Kalina pozdrawia. Howgh.

reklama
No cóż pocieszam się że jednak szanowny małżonek nie chce nas rozsztrzelac. Może już tak ma dośc naszego forum i nas samych. A moze Gosik blokuje mu kompa i jest zły? A może tak jak ja miał wczoraj zły dzień. A może to były wyswtrzały na naszą cześc. GOSIK WYTŁUMACZ nam swojego męża rozumowanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry