reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
ja wymyslam menu na moje urodziny bo wpadna koleznaki z byłej pracy. a wogóle to mi absolutnie smutno nie jest. ni mam czasu. tylko zla jestem

Kiedy twoje urodziny????Juz mamy 3 do zaliczenia! 4 z Tomka!
Ło Matko tereso z kalkuty!
A ja byłam w PRACY.
Całe 3 godziny. ;D ;D ;D
jestem zadowolona jak kot, co objadł się smietanki.
Dostałam 6 godzin nadliczbowych, co da ok 400 zl więcej miesięcznie niż się spodziewałam. Co prawda- zycie jest brutalne- dostałam w wychowawstwo straaasznie slaba klase, pisza testy na poziomie bardzo niskim, ale- pocieszam sie- juz może byc tylko lepiej, gorzej nie spadna. Jak z nimi poracuje, moge miec tylko pozytywne efekty, he he. :D
Bede tez uczyc plastyki i muzyki opróxcz polskiego w klasach 4,5 i 6.
Fajnie byłoi miło spotkac dawno nie widziane koleżanki. jedna schudła, reszta bez zmian. jedna przefarbowala wlosy. Pomalowali nam korytarz i remontuja salę gimnastyczna, w bibliotece przybyły 4 nowe komputery z internetem, drukarki i skanery. Bomba, już nie będe w domu drukować./
Z mojej klasopracowni kazałam sprzataczce pani Gieni wyrzucić obskurna szafke i w przyszlym tygodniu robimy dekoracje i gazetki.
Moja klasa liczy 19 uczniow, 10 to dzieci z wiosek, 3 uczniow jako takich, reszta z zaległosciami elementarnymi. A ja chce z nimi wychowanie przez sztuke uprawiać...jestem stateczna czy postrzelona, Żużaczku????

Kalinko to sobie poszalejesz! Tylko 19 osób w klasie, marzenie ściętej głowy. Ja jak mam ujarzmić 25 gimnazjalistów to skacze pod sufit, bo to mało liczna klasa, a same wiecie jak bardzowszyscy pałają miłością do fizy i chemii. ;D

Mikołajowi spadła gorączka do 37,7, ale nadal się utrzymuje. Na 15.30 jedziemy do lekarza, niech go jeszcze raz obejrzy. Spał całą noc, przebudził się o 1 dostał smoka i dalej spał, potem dopiero 4.40 na cycę. Wstał ok. 6.30, pochłeptał cycucha i pobawił się z nami w naszym łóżku. ok. 8 znów go zmuliło, zsnął i spał do 10.30. Dalam kaszkę, zjadł ze smakiem, teraz znów zasnął. Niech śpi biedactwo moje.

Tarta z jabłkami i cynamonem piecze się w piekarniku, mniam, mniam, j7uż dawno miałam na nią ochotę ale ciągle nie było jak.

Buziaczki :-* :-* :-*

Moje dziecko będzie debilem. Mózg mu się nie rozwinie. nie spi w nocy (6-7 razy pobudka), ni spi w dzien. czasem WOGOLE. A ja wracam do starego dobrego nałogu, bo mi psychiatryk grozi. nerwy mam tak zszargane, że mnie do piany doprowadza WSZYSTKO

Dobre Żużak , idąc Twoim tokiem rozumowania moje dziecko będzie geniuszem ;D
No ja się nie dziwię, że w tej sytuacji ciągnie Cię do papierosa .... Nałogowiec nałogowca zawsze zrozumie ;) Ale ja mam słaby charakter, a Ty jeszcze walcz !

Susłaczek zasnął(nowy pseudonim ;D) Pewnie na chwilkę. Marudzi, je co godzinę, budzi się co chwila, i tak całą noc i cały dzień prawie. Moje maleństwo :angel: Spróbuje szybko zmniejszyć i wkleić jakąś fotkę

reklama
Do góry