reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gosik, Twoja córuchna ma takie długie i ci9emne włosy jak mój Mikołaj. No, w końcu miał być Mikołaj :laugh:.

Mikołaj ok, nie ma goraczki, Siedzi ze mną przed kompem i próbuje dostać klawiaturę, jak go odsuwam strasznie się piekli. no dobra dam mu poszleć: gfcfh f rrrrrrrrrrx6yj ydd6jy 7f76hga s5 5s . płaczwe bo nie może wziąc do buzi.

Żużaczku, nie dobijaj się, jeszcze zobaczysz. Za parę lat będziezsz z dunie wypiętąpiersią chodziła na wywidówki do szkoły Witonia. Głowa do góry i nie pal!!!!

Gosik - piękności same z twojej Zosi. Ahh, jeszcze i jeszcze prosze o zdjęcia :)W szkole rodzenia dosć radykalna wymiana, dużo nowych dziewczyn, ponad 10 z moim terminem porodu. Panie sierpniowe juz porodziły w większości:)
Minia - mieszkam na Pułaskiego obok przedszkola
Widzę, że większosc z nas, to nauczycielki:) Spoko. Ja zapominam na calutki rok o pracy. Fajnie mi. Jutro niose zwolnienie i na cąły miesiąc z głowy. Byłam dzis u lekarza, wszystko nieźle. Morfologia cieńka, ale powiedział, że to normalne w tym okresie. Za miesiąc usg, juz nei mogę się doczekać podglądania. Maleństwo mnie tak kopie, ze w nocy sie wybudzam, a z rana o świcie znowu pobudka. Ja chcę spać :) Na zapas mam sie przecież wyspać a tu...kicha
Co do rzucania palenia, mój mąż chodził do jakiegoś czarodzieja, cos w rodzaju rezonansu mu zrobił, no i nie pali juz 5 lat a papierosy mu śmierdzą. Jak ktoś jest zainteresowany, to dopytam go dokładniej.
Aaa, doktorek pozwolił kawę, nawet do 2 cienkich dziennie! Z mężem mam spokoj, nie będzie sie czepiał, bo on do tych szczęśliwych należy, co to kawy nie uznają.
Pozdrawiam

reklama
Gosik jakbym swoją maluchną na tych zdjęciach oglądała :) A teraz z niej prawie blondyna i jeszcze zaczynają jej się kręcić kłaczki :) Tylko ja cholerka nie mam żadnego logicznego zdjęcia z nią z tamtego okresu, i aktualnego zresztą też ....:( Gosik pozycz mął do zdjęcia, nikt się nie zorientuje ;D

Anetka, a to dobre ja też mieszkam na Pułaskiego sąsiadeczko heheheheh :) W tym "potrójnym" ceglanym bloku. Po drugiej stronie ulicy mam tą duża nową szkołę :)

Panie nauczycielki same heheheheh, ja też niedoszła nauczycielka jestem. Rodzice emeryci nauczyciele, teściowa zresztą też, a i brat pedagog :) A my z ślub braliśmy 14 października  ;D
Wiecie, że dzieci pedagogów są podobno najgorzej wychowane ....?  :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry