reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Dzięki Mania :) Oprócz susłaczka ma jeszcze inne ksywki: sapaczek(od sapania przy karmieniu) i mozołek(od bąbelków na ustach które jej sie zrobiły w pierwszych dobach od ssania, teraz juz zeszły zresztą) :)

Żużaczku podważam Twoja teorię o alergii. Mania Twój Mikołaj poprostu złapał trzydniówke stąd ta gorączka a po gorączce wysypka :D Możesz już byc pewna że wszystko będzie ok:)

Żużaczku do lekarza ide dopiero na 17.30 i to pod warunkiem że Karol zdąży dojechac bo z dwójka dzieciaków nie dam sama rady. Iza chyba już bardzo polubiła swoje przedszkole bo nawet niemarudzi żebym została z nią, nie mam pojęcia jak przyjmie całodniowy pobyt:) Najpierw mam zamiar zaprowadzic ja na 8 i zostawic ze 4 godz. Po obiadku bym ją zabrała. Na drugi dzien od 8 do 14 wiec załapie się na leżakowanie i podwieczorek. I zanim nie pojde do pracy bede ja normalnie zabierac około 15 co Wy na to?

Wczoraj pól dnia robiłam papryke w occie na zime dzisiaj ketchup a jutro zamierza zrobic sałatkę buraczano paprykowa:D

No nic narazie pozdrawiam

Co mogę zrobić, by złagodzić mu to swędzenie? Alergia? Nawet nie wiem co mogło zaszkodzić. moZe "Pomysł na..."? Robiłaqm przedwczoraj.

Bo Zosia ma taką wysypkę na szyi, ale to chyba potówki, po kąpieli w oilatum złagodniały, mam nadzieję, że to nic takiego. Na dniach powinien przyjść do nas pediatra, więc zapytam czy to na pewno tylko potówki. Ale wydaje mi się, że oilatum właśnie łagodzi takie rzeczy. Można też w krochmalu ponoć.

reklama
Mam jeszcze próbkę Oilatum, dziś go w niej wykąpię, bo strasznie się męczy. Dziś prawie w nocy nie spał a i dziś w dzień jeszcze nie spał. Niby go muli, marudzi, ale nie zaśnie tylko trze się po oczkach i drapie główkę.

Do góry