reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Właśnie zasnął siedząc w wózku przy Teleexpresie, patrzył jak wieszam pranie, nagle gdy spojrzałam, spał. Przeniosłam go do łóżeczka, może trochę pośpi. :angel:

reklama
joasiah
BĄDŹCIE DOBRZY DLA SIEBIE I WYROZUMIALI,
ZYJCIE CODZIENNIE W ZDROWIU I ZGODZIE.
BĄDŹCIE WYTRWALI I W JEDNOSCI ZŁACZENI,
NIGDY ZŁYM SŁOWEM LUB UCZYNKIEM NIE ZWIEDZENI​
WedPinkImage.gif

Mania w takim razie się poddaje.
Żużaczku do lekarki dotarlismy. Powiedziała że dzieci powyżej 9 miesiąca trzeba odzwyczaic od jedzenia w nocy i nasi małżonkowie z butelka wody musza to zrobic. Powiedziała ze bedzie placz przez 3 dni a później zrozumie że je sie w dzień :) Łatwo jej powiedziec:) Ale Karol ma zamiar spróbowac.
Ale tak jak myślałam ze Iza jest chora. Ma zapalenie oskrzeli. Przedszkole zaczyna zbierac żniwo. A teraz chodzi tylko 4 dzieci to co będzie później? Już sie boję.
No nic ide spac bo nocka bedzie zarwana.
Patryk waży 8805 powiedziała ze widocznie taki jego urok i żeby dawac mu 2 razy dziennie kasze - i że dziecko w jego wieku powinno zjadac około 400 ml mleka - wiec Patryk je więcej a i tak szczuplutki i zeby mu kaszka ryżową zageszczac zupy, ale w sumie z nim wszystko ok:)

No hej...ścielam włosy, nie wiem czy widac dobrze na awatarze.
Mąz z błyskiem oku stwierdził, że ma nową zonę!
Podoba mi sie ten błysk..
oto kanie, dzisiejszy zbiór babci Olesi...babcia ma 85 lat i żwawościa wszystkie nas przewyższa.

kanievg7.jpg

Matko jak dzis u nas ładnie było! jechałam rowerem w takim gęstniejącym wieczorku, cisza, zapachy grilów z ogródków i sliwek i papierówek z wysokiej trawy. Konie. Kundel się napatoczył pod koła...
Mam nadzieje, maniu, że Mikołajek wyzdrowieje. Gosiu, twoja Zosieńka jest ślicznym czupurkiem. I ślicznie ci z mamowym usmiechem...
Może chcesz na odwietki fotelik do karmienia???
Taki przyszlościowy, z blatem???

Joasiah, slicznego ślubu i weselicha, i wspaniałej nocy poslubnej oczywiście.
Uwielbiam poślubne noce! U nas teraz wszystkie poślubne!
Agak, ja swego w nocy piersia karmię, jak chce. I chyba nie będe go odzwyczajać, drobniutki jest. A ja lubie. Dawida do dwoch lat karmilam. W dzień je co chce, piersi prawie wcale, więc noc niech zostanie.

dziewczyny ślub już jutro
nie mialam czasu sie zestresować to raczej siostra mnie denerwowała wredota jest

nie wiem czy się jutro zestresuję nie mam jak nawet wypocząć
kiepa
ale no nic
żużaczku i Kalinko dziękuję za życzenia :)
aha i wyglądasz bardzo ładnie :)

Ja jutro tez na slub jadę, o 15 będzie. Mąz ma sliczny jasny garnitur, uwieeelbiam jak go wkłada, a ja jeszcze dywaguję: żlota bluzka z brązową spódnica, czy czarna bluzka z wzorzystą spódnicą.
Bierzemy malucha i teściową, reszta towarzystwa nie chciala jechać. Mruki jedne mrukowate. kiedys wam pisałam, pobieraja sie nasi wieloletni przyjaciele, jestem taka szczęsliwa! To cudnie jak przyjaciele żenią się ze sobą....teraz będa jeszcze bardziej nasi, niż byli osobno.

:laugh:

Jakiegos takiego malutkiegi wigorku dostałam...chyba sprzatać jutro będę. Ksiązki dla starszaka przyszly, cale 209 zl. Pshaw, i to jeszcze nie wszystkie! Musze ćwiczenia do historii dokupić.
Widziałam dzis u koleżanki cudny obrus...byłabym jej zdarla ze stołu...poezja z grubego lnu w kolorze śliwki jerozolimki z bakłażanowa szydelkową koronka na obrzeżach....Jakie cudo....i w lumpeksie kupila! żużaczku kup mi coś takiego w lumpeksie, jak zobaczysz!
A kremy świetne. Polecaj każdemu.
Czy ja mówiłam, że lubię jesień w Bialymstoku???Może jak liście zakolorwieją wpadniemy na Planty...do Praczek...do czekoladowej pijalni, albo pierogarni....
Kiedys mój poważny mąz w kupie liści się zakopał ...
na razie liście na drzewach, ale tak sobie marzę. W sumie sierpien tez jest bajkowy z tymi mgłami, rosa i jarzębinami, co?

W dniu Waszego slubu kochani życzę Wam,
Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.

Abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, na dobre i złe.
Niechaj Bóg wam blogosławi.

Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,​

06bfo1.jpg

Ale fajnie u nas- narodziny, wesela.... ;D ;D ;D
...noce poślubne... ;D ;D ;D
...noce z niemowlakami... ;D ;D ;D
..normalnie, jak w zyciu, co?

Ach, te poślubne noce.... My w noc poślubną obdarzyliśmy się Mikołajem, nie mogłam uwierzyć :laugh:.

Błysk szczęścia w waszych oczach
widać już o milę
na twarzy lśnią uśmiechy
lekkie jak motyle
nic dziwnego, że skrzy się
jak szampan świat stary
w Dniu Ślubu tak wpatrzonej
w oczy swoje pary
Niech Wam słońce zawsze świeci
miejcie dużo ładnych dzieci
w zdrowiu, szczęściu, bez kłopotów
doczekajcie złotych godów!!!​
Joasiah wszstkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!!

Wykąpałam Mikołaja w OIlatum, dałam cycy i zasnął. Ciekawe czy mu przejdzie?

Kupiłybyście drukarkę w sklepie internetowym???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry