reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej GUBAS ! Miło mi Cię poznać :)
Kupiłam dzis pościelkę, prześcieradła i kilka ciuszków, pieluchy. Jak powykładałam wszystko, co mam, to się okazało, ze ten mój maluszek już trochę majatku posiada:) Ledwie upchałam na półce. A jak mi sie humor poprawił::) Uwielbiam zakupy!
Gosik - jesteś dla mnie guru, czytając twoje posty można się uspokoić, że poród i noworodek nie taki straszny i nawet najbardziej zielona mama z czasem ze wszystkim sobie poradzi, a i dziewczyny są super, bo od razu reagują na jakiś problem. Fajnie, ze tu jestem. Mam nadzieję, że pomożecie mi przejść te 3 miesiące i potem 100 lat do wieczności!
Zosia śliczniutka. A to że czasami zrobi niefotogeniczną minę ;D ;D ;D
Minia - i ja mieszkam na Nowym Mieście:) Może kiedyś na spacerek razem sie wybierzemy?
Idę jutro się poćwiczyć, od września chodzę na wykłady z mężem, niech się uświadamia hihi. Po poniedziałkowej handrze zostały tylko wspomnienia. Normalnie odżyłam. MAm nadzieje, że doktorek stwierdzi, ze wszystko u mnie ok, chociaż wyniki podobno dosc mizerne, ale jutro się tym będę martwić

Cześc qubasku, nowa mamo. Wymienicie nas w pisaniu. Jak wybiorę sie do pracy, tylko okazyjnie bede zaglądac, skończy się letnie lenistwo...
Pieknie jest. Żużaczek z koleiny wychodzi, Anetka z chanfry. tak trzymac dziewczyny, niech nasze szklanki będa w polowie pelne, zawsze.
Grzybowo u mnie dzisiaj, na stol wjechaly kanie, 10 sztuk wujek przyniosl, do tego miska kraśniaczkow i borowikow....Deszcz popadal i mgly sie rozpelzly po ląkach. Wyciagnęam z satysfakcją pasiaste skarpety i grzeje stopy. Straszny zmarzluch ze mnie, zawsze sie skarpetkuje w lozku.
Ech, ide jutro po 1 roku i 2 miesiącach do pracy. Piekna przerwa, nie ma co. I wiecie, zupelnie po babsku rozmyslam, co na siebie wlozyć. ;D
Gosik zycze spokojnych nocek i tul maluszka ile wlezie.
Moj odkryl wchodzenie na schody i przemieszcza sie w gore i w dol, a ja za nim, jako ochroniarz.
Jak dobrze pojdzie, jutro sadze tulipany....
Minia, grzybowa powiadasz? Chyba jutro u nas z tych krasniaczkow będzie.
dzis caly dzien czytalam technomagia i smoki, ale skonczylam. Dobre fantasy nie jest zle....a na deser mam szwaje, Żuączku, Stateczna i Postrzelona.
No, pa pa i spijcie dobrze.

Qubas witaj wśród nas!!! Witamy również Kubusia. Następny facet do kolekcji BB.

Anetko ja też nie dawno przechodzilam to co Gosik, zawsze mogłam liczyć na koleżaneczki z bb. Super są nie?

Mikołajowi gorączka spada tylko do 38,3, potem znów to samo. nie ma apwtytu, ciagle marudzi. Mam cichą nadzieję, że to trzydniówka, ale czyżby tak wcześnie? Martwię się. :( :( :( :( :(
Strasznie jest patrzeć jak dzicko cierpi, a ja nie moge mu ulzyć.

mania moze być trzydniowka, czasem tak wygladaja infekcje ukladu moczowego. Zazwyczaj lekarze zalecaja zrobienie ogólnego i posiewu. Zrób, co ci szkodzi. Bedziesz spokojniejsza.
Dobrej nocki mamusie i dzidziusie.
kalina tez bym do pracy poszła....

Syropek nie dziala? Przeciwgorączkowy?
Mnie przy trzydniowce lekarz kazal regularnie podawac i zbijac temperaturke.
Chlodna kapiel....Trzymaj sie mania.
A bb..wiesz...to takie troszke zastepcze zycie. Kiedys kobiety byly otoczone innymi kobietaqmi, takim plemieniem, babcie, ciocie, matki, chrzestne, koleżanki, a teraz czlowiek jest wyalienowany, czytaj niezalezny...ale chyba nic nie zastapi żywego kontaktu z czlowiekiem....
goof2af8.jpg

Kobiety plemienne czyli babyboom zagraniczny ;D

Żuzaczku, pytalam siostre o dziennikarzy, ale nie potrzebują...akwizytorow potrzebuja, ale ciebie szkoda na jezdzenie do Moskwy i sprzedawanie gazet na targach.... :D
Napewno cos znajdziesz i bedziesz miala odskocznie. Moze wlasnie w necie, tak jak piszesz artykuly do bb, moze cos w tym stylu? Moze artykuly do gazet, jakis twoj Styl, czy Pani? Masz talent w tym kierunku, pisz i dzialaj.

reklama
Boooli :( Po cc lepiej się czułam :mad: Do d...y z tym wszystkim ....

Anetka gdzie konkretnie mieszkasz na NM? Bo wiesz, to duże osiedle :) Jak gdzieś blisko to spotkajmy się na spacerniaku :)

Do góry