reklama
Minia, zagadka dla ciebie. wszyscy maja urodziny we wrzesniu. Ostatni świetuje mój średni synek, 11 dni po tym, jak pierwszy raz pójdzie do szkoły. :laugh: W tym samym tygodniu w środę mój maz skończy 39 lat. 4 dni przed nim swoje urodziny ma teściowa. dwa dni po teściowej moja mama ma urodziny. Zięc mojej mamy, czyli mój mąz jest od niej młodszy dwadzieścia lat.
Odpowiedz:
- ile lat skończy moja mama
- którego urodziny meza
- którego teściowej
- wpasuj tu Żużaczka i już wszystko wiesz!
;D ;D ;D
żużaczku, jutro prezed południem...i żadnego ciasta, proszę!
( Ale moze być biala czekolada)

Odpowiedz:
- ile lat skończy moja mama
- którego urodziny meza
- którego teściowej
- wpasuj tu Żużaczka i już wszystko wiesz!
;D ;D ;D
żużaczku, jutro prezed południem...i żadnego ciasta, proszę!
( Ale moze być biala czekolada)
Ż
żużaczek
Gość
kalina Tak jest
zuzaczek zdecydowanie nie chce w czapę ;D ;D
zuzaczek zdecydowanie nie chce w czapę ;D ;D
No no mala minia umie liczyc. 
A ja ide spac...gralam teraz 2 godziny z synem w civ 4....jako Piotr wielki odkrylam buddyzm, zbudowalam w Moskwie piramidy, w st petersburgu stonhenge, a moj synek jako izabella hiszpanska nawracal Asoke na judaizm...he he...jak opowiedzialam synowi losy zydow za izabeli, a zwlaszcza pogromy w Sewilli, to uznalismy rzecz za niezly zart....kapitalna gierka. padlismy oboje, ja jeszcze wam dopisuje.
Jutro ide na Jurowiecka golfa szukac...maz kochany sponsoruje.
Poza tym- zuzaczku nie zdziw sie- wszyscy trzej synowie jadą z nami...ha ha...
uprzedź Bogusia.
Niech chowa klocki.
;D ;D ;D
A ja ide spac...gralam teraz 2 godziny z synem w civ 4....jako Piotr wielki odkrylam buddyzm, zbudowalam w Moskwie piramidy, w st petersburgu stonhenge, a moj synek jako izabella hiszpanska nawracal Asoke na judaizm...he he...jak opowiedzialam synowi losy zydow za izabeli, a zwlaszcza pogromy w Sewilli, to uznalismy rzecz za niezly zart....kapitalna gierka. padlismy oboje, ja jeszcze wam dopisuje.
Jutro ide na Jurowiecka golfa szukac...maz kochany sponsoruje.
Poza tym- zuzaczku nie zdziw sie- wszyscy trzej synowie jadą z nami...ha ha...
uprzedź Bogusia.
Niech chowa klocki.
;D ;D ;D
Ż
żużaczek
Gość
kalina haha. boguchy nie będzie, bo o 9 rano na konie wybywa. ;D ;D. klocki do waszej dyspozycji ;D ;D
minia braaaawo
minia braaaawo
Ż
żużaczek
Gość
Zaczynam nowy cykl w BB - o wnetrzach. Nie moge zamieszczac zdjęć z gazet i etc. więc prosze was o wasze. napewno macie jakis swój ulubiony kacik w domu, w takim co to lubicie ksiażke poczytac, kaffke wypic. z bibelocikiem takie miejsce. może podzielicie zie ze mna ? prosze, zamieszczajcie zdjecia na sierpniowym watku "to nam sie podoba". Oczywiscie w artykule beda umieszczone z opisem, ze to w waszym domku.
G
Gosik
Gość
Żużaczku, ja myślę, że to zamiłowanie do lalek to ciche marzenie o córeczce ;D Zosia pięknie spała w nocy tylko ja jakoś nie mogłam, chyba dziwna jestem
Ale i tak w sumie sie wyspałam. Chyba odzwyczajam sie od snu powoli 
reklama
Podziel się: