reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Zosia padła, już 3 godziny prawie śpi, a ja jakoś nie mogę i sie krzątam, za godzinę mają przyjść koleżanki z pracy. Mama coś tam ugotowała i ma mi podrzucić i jakieś ciasto od Kryszenia. A ja obejdę sie smakiem. Może macie przepis na jakies ciasto dla mnie? Coś z niczego ;D

reklama
Ja moge kupić na allegro, potem podzielimy sume na wszystkie i zwrócicie na klatce schodowej u Gosika. ;D
Pasuje?
Jak wszystkie powiecie PASUJE to ja dzis klikam na allegro i zamawiamy. ;D
Kolor maja tylko blue, ale to chyba nie przeszkadza?
Żużaczku, gratuluje nowej rubryki...jaka to?
Co do pieniędzy...mnie idzie min. 150 na jedzenie tygodniowo, rachunkow wam nie powiem, bo astronomiczne. Firma męża, pracownik, dwa samochody, dwa mieszkania do polacenia, prąd, telefon, neostrada....dwie komórki, nie, trzy....ale na karte... ;D, no, wyobraźcie sobie. I dwie pozyczki, 500zl co miesiąc. Ale dochody mamy duże, więc generalnie się z poslizgiem wyrabiamy...jak xle jest rodzice męża ratuja, teraz np. ojciec nam daje kasę na olej opalowy, a mama męza sfinansowala zakupy typu proszki do prania, pampersy, 100 kg cukru i maki ( serio!)
U mnie sie duzo piecze... ;D ;D ;D ;D

jestem z powrotem. Jeszcze nie znam uczniów a wiem, ze mam konflikt w klasie. jest chłopak, który wszystko załatwia biciem, jak mu coś lub ktoś nie pasuje, od razu w mordę. Chyba trzeba będzie go przytemperować na dzień dobry,a co mi tu będzoie słabszych gnębił, a ja go pognębię i ciekawe jto wygra. Nie dam się i nie dam skrzywdzić dobrych dzieci!!!!!

Wpiszcie mnie na listę do Gosika i chusta też mi pasuje.

Mikołąj drugi dzień pod opieką babć i jest super. Oby tylko nie zapeszyć, fufufufu.

A kto mi zasponsoruje meble do salonu? Potrzebuję komodę, narożnik rozkładany, stolik pod telewizor i stolik coby go można postawić przy narożniku, by z Wami kawusię wypić i poplotkować ;D.

kalina kupowac!

Rubryka nowa zupełnie. Mojego pomysłu - wszystko dla domu, czyli arch. wnetrz. Co byście chciały na pierwszy ogień? kalina?? no co bys chciala? ;D

Salon, żużaczku.Na jesienne chlody, czyli kominki, kozy, koce, pledy, pufy, rzeczy w filcu, dzianinie, takie tam. To bym chciala. Sluże zdjęciami, jak zabraknie...np takim...

livingroomfireplacelargeja4.jpg

Mania- za
Żużaczek- za
Minia- za
Agak-?
Anetka- ?
Linka-?
Kto jeszcze chce?

Godzinę późniejszą poproszę, mąż do 14-tej pracuje w soboty ....

Joasiah chciała się do nas przyłączyć, ale twierdzi, że to głupio, bo ona ani dzieciata, ani brzuchata ;D

reklama
Joasiah a coto za problem? Ja nie widzę przeszkody w pójściu z nami, a co to w odwietki chodzą tylko brzuchate i dzieciate??? Zadzieraj kiecę i lec z nami.

DO godziny się dopasuję, Mirek zostaje z Mikołajem. Dobry tatuś jeszcze o tym nie wie, ale się dowie w swoim czasie ;D ;D ;D,.

Do góry