reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

linka syn jeździ na Jurowcach - maja tam wspaniala stadninę.

Dziewuszki dobrego ortopede potrzebuje natychmiast!!!! Chyba krąg mi wypada. O rany.... :mad: :mad:

reklama
żuzaczku tym razem Ci nie pomoge, nie chodze do ortopedy, przykro mi.

koncze poranna kawusie, bo zaraz lece na rade, zobacze tez swoja sale, czy przypadkiem ie w isza bombki, tak jak zostawiłam odchodzac na zwolnienie ;D. jak cos to jutro pojade zmieniac :laugh:.

a jesli chodzi o kase, to u nas idzie bez opłat i spłaty kredytu i pozyczki ok. 1000. o kurde sama sie przeraziłam, a moze troche mniej?

Żużaczku, ja chodziłam na rehabilitację prywatnie do Anieli Kuptel. Ona przyjmuje na Słonimskiejobok starej przychodni w nowej kamienicy. Nie trzeba się umawiać. Zajęcia trwają około 3 godzin. Ja płąciłam 40 zł za spotkanie, ale po 3 chodizłam jak strzała a wtedy, to miałam na prawdę ostry stan. Aha, trzeba mieć sportowy strój. Robi: masaż głowy, kręgosłupa, podwieszanie w takiej uździe głowy, to na rozluźnienie ucisku na kregi szyjne, do tego łóżko magnetyczne, nagrzewanie bioptronem, ćwiczenia rąk i nóg w odciążeniu, gimnastyka korekcyjna na materacyku. I mi stawiała banki na kregosłupie. Pomogło. Polecam.
My wydajemy stanowczo za duzo, bo wypłata w piątek a my mamy 20 zł w portfelu. Wydatki w tym miesiacu były nadliczbowe, ale i tak mam przerażenie w oczach, że tyle poszło.
Ide się pocwiczyc. Kawy dziś nie piłam, może jak wrócę. Mam nadzieję, ze nei przemoknę.
Linka - trzymam gorąco kciuki. My staraliśmy sie 6 miesiecy i tak jak pisała Gosia - codzienie i..hihi to ja od męża uciekałam czasami. Czułam, kiedy zaszłam. Gdy okres się spóźniał, to ja byłam niemal pewna, mąż mówi, że też inaczej czuł to opoźnienie niż w poprzednich miesiącach. Na poczatku było dużo stresu przy każdej miesiączce, a w koncu dalismy sobie na luz..no i zaszlismy:) U mnie zegar tyka dośc szybko. Mam nadzieję, co ja mówię, wierzę, że dzidziuś będzie zdrowy.
Miłego dnia

hej linka, ja też się z Tobą pięknie przywitam :) Z resztą babeczek też :)

Wiesz linka, ja bardzo długo brałam pigułki, prawie 10 lat bez przerw, po odstawieniu nadal miałam @ jak w zegarku. Zaszłam w ciążę bez większych problemów, czułam się świetnie i mała urodziła się zdrowa. Jestem więc żywym przykładem, że hormonalna antykoncepcja w niczym nie przeszkadza :) Grunt to pozytywne myślenie i, jak to już któraś z dziewczyn napisała, luzik. Nic na siłe, robić swoje i czekać na efekty  ;D

Co do budżetu domowego, ja nie liczę wydatków. Jak mamy więcej kasy to kupujemy jakąś "grubszą" rzecz, jak mamy mniej to oszczędzamy i kupujemy to co niezbędne. Liczenie ile miesięcznie wydajemy jest chyba zbyt przerażające żeby to robić ;D

Gosik Ty się szybciej decyduj co chcesz, bo nas wiosna z tymi odwiedzinami zastanie :)

Pijesz herbatki dla mam karmiących?

Kurcze suwaczek mi się zaciął i o 2 dni mi dziecko odmładza  ;D

O matko, dzisiaj Zosia dała czadu w nocy ::) Wogóle prawie nie spałam. Bosko ;D Teraz troche odsypia to i ja spróbuję, chociaż odrobinę. Ta chusta Nati mi sie podoba, fajna sprawa. Troche droga jak na kawał szmaty ;) No to ja chcę taką chustę.
Oczy mi sie zamykają. Spadam, bo mały ssak zaraz sie obudzi i mnie wytropi, hehehe ;) :-*

To która na ochotnika do kupienia husty na Allegro?  ;D

Słodkich snów Gosik, ucałuj susłaczka :)
Apropos snów, Kalina śniłaś mi się dzisiaj, choć na oczy Cię w realu nie widziałam, w Twoim domku byłam, szczegółów nie pamiętam .... ;D

Teraz jak na złość zasnąć nie mogę, tylko głowa mi pęka. A herbatek nie piję, myślicie, że powinnam? W czymś one pomagają?

reklama
Pomagają Tobie w laktacji i w trawieniu maluchowi :) Polecam herbatkę z Herbapolu. Są jeszcze Hippa granulowane, smakują podobnie, ale są strasznie słodkie.

Do góry