reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mam dziś ambitny plan posprzątać mieszkanie :) Tylko dlaczego siedzę przed kompem i nic w tym kierunku nie robię .... ;D

Jak tam pierwszy dzień w szkole, meldować proszę ;)

Ja też lubiłam chodzić do szkoły, w podstawówce. Potem już niebardzo ;)

reklama
Ja dopiero mam chwilę spokoju. Ciężki poranek. Zosi zaszkodzil chyba Bobofrut, który wypiłam. Myślałam, że nie powinien a tu proszę ::) Nareszcie zjadła porządnie i zasnęła.
Jest słonko, co chcecie od pogody ;D
Minia, co się odwlecze to nie uciecze ;D Uf, puf, trzeba się postawić do pionu.

No własnie co się odwlecze .... trzeba posprzątać :(
Gosik gdzie Ty widzisz to słoneczko? U mnie deszcz w parapet dzwoni .... Z czego był ten bobofrut he?

Słonko się schowało, bo zobaczyło, że sprzątanie sie szykuje ;D Bobofrut był z marchewki, jabłka i banana. Banany niby też bezpieczne, psia ich mać. Nie wierzę już żadnym sklepowym sokom.

Uff, pierwsze koty za płoty. Klasa mało liczna ale strasznie rozbestwione chłopaki. Muszę ich trzymać krótko, bo wlazą na głowę.

mania ja mam końcówkę do rozdrabniania przy zwykłym mikserze. Pewnie bym jak zwykle na Allegro szukała ;D

Kurcze i jeszcze wiać zaczęło :( Ale za to posprzątałam ;D ;D ;D

Mój dzieciak drugi dzień walczy o kupę, marudna jest trochę. Nic nowego jej nie dawałam ....

nastawiłam likier-nalewke z dzikiej rózy. myslalam ze padne trupem zanim z poł kilo owoców wydłubałam te pesteczki i włoski ::) ::)

hej.

idziemy do szkoły....

img0056wg8.jpg

miło było. mam klase 18 osobowa, 6 dziewczyn, reszta chlopaki...raczej spokojna...dwoch gadułów wypatrzyłam i juz na pierwszej ławce siedza. Zobaczymy.
Ide pisać na jutro papiery, mam spotkanie z dyrektor na temat awansu, skladam wniosek itd. U nas mania bezproblemowo, data 31 sierpnia, a skladac mozesz kiedy chcesz...dyrektor bardzo przychylna. na plan mam 2 tygodnie, juz gotowy, jeszcze korekty itd.
:)

reklama
Kalinko, piękna rodzinka! U nas też bezproblemowo, dziś złożyłam wniosek i plan rozwoju.

Coś wlazło w krzyżu i strasznie boli, nie mogę się zgiąć, ból niesamowity aż w nogi idzie.Nie mam się czym natrzeć, a sama w domu, nawet nie mam jak wziąć Mikołaja na ręce, oj, oj. Stękam jak stara baba.

Do góry