reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam dziś ambitny plan posprzątać mieszkanie :) Tylko dlaczego siedzę przed kompem i nic w tym kierunku nie robię .... ;D

Jak tam pierwszy dzień w szkole, meldować proszę ;)

Ja też lubiłam chodzić do szkoły, w podstawówce. Potem już niebardzo ;)

reklama
Ja dopiero mam chwilę spokoju. Ciężki poranek. Zosi zaszkodzil chyba Bobofrut, który wypiłam. Myślałam, że nie powinien a tu proszę ::) Nareszcie zjadła porządnie i zasnęła.
Jest słonko, co chcecie od pogody ;D
Minia, co się odwlecze to nie uciecze ;D Uf, puf, trzeba się postawić do pionu.

Słonko się schowało, bo zobaczyło, że sprzątanie sie szykuje ;D Bobofrut był z marchewki, jabłka i banana. Banany niby też bezpieczne, psia ich mać. Nie wierzę już żadnym sklepowym sokom.

mania ja mam końcówkę do rozdrabniania przy zwykłym mikserze. Pewnie bym jak zwykle na Allegro szukała ;D

Kurcze i jeszcze wiać zaczęło :( Ale za to posprzątałam ;D ;D ;D

Mój dzieciak drugi dzień walczy o kupę, marudna jest trochę. Nic nowego jej nie dawałam ....

nastawiłam likier-nalewke z dzikiej rózy. myslalam ze padne trupem zanim z poł kilo owoców wydłubałam te pesteczki i włoski ::) ::)

hej.

idziemy do szkoły....

img0056wg8.jpg

miło było. mam klase 18 osobowa, 6 dziewczyn, reszta chlopaki...raczej spokojna...dwoch gadułów wypatrzyłam i juz na pierwszej ławce siedza. Zobaczymy.
Ide pisać na jutro papiery, mam spotkanie z dyrektor na temat awansu, skladam wniosek itd. U nas mania bezproblemowo, data 31 sierpnia, a skladac mozesz kiedy chcesz...dyrektor bardzo przychylna. na plan mam 2 tygodnie, juz gotowy, jeszcze korekty itd.
:)

reklama
Kalinko, piękna rodzinka! U nas też bezproblemowo, dziś złożyłam wniosek i plan rozwoju.

Coś wlazło w krzyżu i strasznie boli, nie mogę się zgiąć, ból niesamowity aż w nogi idzie.Nie mam się czym natrzeć, a sama w domu, nawet nie mam jak wziąć Mikołaja na ręce, oj, oj. Stękam jak stara baba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry