reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

O matko, co oni z tym forum zrobili. Załamka! Wogóle zalogować się nie mogłam. Zmienili mi hasło (nie wiadomo po co), które nie chciało działać i jeszcze napisali, że sama o to prosiłam. Z pół godziny walczyłam żeby sie do Was dostać.

reklama
Mi też zmienili hasło, nie wiem po kiego ... i też niby sama chciałam. A forum chodzi tak mułowato bo pewnie tłum babeczek miota się w tym gąszczu :(

dziewczynki jest info na górze: i nie wiem czy zagladałyscie na BB jak bylo w trakcie przenoszenia? bo pisalo ze hasla beda resetowane i wczesniej informacja na gorze pisala zeby sprawdzac konta mailowe bo bedzie wysylana wiadomosc o zmianie hasla i ja tez nie sprawdzilam najpierw poczty a dopiero pozniej zajarzylam i sprawdzilam poczte i jest OK
waga! Wiemy, że po przenosinach jest jeszcze sporo błędów. Przepraszamy za nie. Staraliśmy się naprawdę, żeby zmiana była w miarę bezbolesna.
Wiemy na pewno, że:
1. awatary i sygnaturki już powinny działać (stare awatary niestety nie mogły być przeniesione automatycznie, musisz wgrać nowe)
2. sortowanie w forach już powinno działać ok
3. hasła - ze względów technicznych hasła nie mogły być przeniesione automatycznie. Każdy użytkownik miał automatycznie zresetowane hasło (nowe wysyłane jest emailem). Ten proces jeszcze się nie zakończył - ostatnich 1000 osób jeszcze nie miało zresetowanego hasła. Emaile do nich dopiero wysyłamy. To oznacza, że jeśli zmieniałaś/eś hasło ręcznie, a potem przestało ono działać, nowe hasło wysłaliśmy do Ciebie mailem.
4. serwer jest w tej chwili bardzo obciążony - robimy co możemy, żeby utrzymać go na powierzchni

"Mułowato" to dobre określenie, hehehe! Ale jesteśmy wredne, co Minia? Wogóle nie doceniamy ciężkiej pracy administratorów. Ja dalej jestem chora, dobija mnie to. Na szczęście jest teściowa i mi pomaga. Teraz jest na spacerku z Zonią. Ja sie czuję koszmarnie. Nie wiecie czy mogę brać rutinoscorbin? Nie ma się czym leczyć, bo nawet cytryna , czosnek i miód odpadają.

"Mułowato" to dobre określenie, hehehe! Ale jesteśmy wredne, co Minia? Wogóle nie doceniamy ciężkiej pracy administratorów. Ja dalej jestem chora, dobija mnie to. Na szczęście jest teściowa i mi pomaga. Teraz jest na spacerku z Zonią. Ja sie czuję koszmarnie. Nie wiecie czy mogę brać rutinoscorbin? Nie ma się czym leczyć, bo nawet cytryna , czosnek i miód odpadają.

Gosik (jak zrobic pogrubiony tekst?????) (jak dodac ikonke do tekstu??)
ascorutikal to jest to samo co rutinoscorbin. Mozna brac, ale może wywołac zatwardzenie u dzidzi (rutyna).
a wogóle to kuźwa... seniora ze mnie zrobili

Ascorutical to to samo co rutinoscorbin. Mam jeszcze jeden kłopocik. Zosia trzeci dzień nie może zrobić kupki, płacze coraz bardziej. Wiem, że są jakies czopki glicerynowe tylko nie wiem jakie. Są jakies specjalne dla niemowląt?

reklama
Do góry