reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

witam dziewczyny moje drogie
niedawno wrocilam od fryzjera i mam krociutkie wloski nie wiem jak sie przyzwyczaje zdjecie pokaze jak dojade do domu bo jestem u mamy
ale tato mowi ze ladniej niz wtedy to chyba znaczy sie ladnie ;)

reklama
buhahahahahbuhabuhabuhaahahahahahahaha....
buhahahahahahaha.....
buhahahahahahaha
wklejam wam cennik z jednej z galerii - na porady odnosnie wnętrz.

Cennik:

porada przez e-mail czyli odpowiedź na pytanie -> 50 zl/m2 + vat
wizyta na budowie , w mieszkaniu -> 400 zl +vat
orientacyjna wycena kosztów remontu, wyposażenia mieszkania -> 650 zl +vat
projekt domu lub mieszkania ->150-200 zl/m2 +vat
projekt wraz z nadzorem autorskim -> 250-450 zl/m2 +vat
projekt łazienki -> 1200-3700 +vat
projekt kuchni -> 1200-3700 +vat
dobór materiałów do wykończenia mieszkania, kolorystyka ścian, podłóg, mebli, glazury, terakoty, zasłon -> 1700-3500 zl +vat
porada jak urządzić mieszkanie -> 600-1100 zl +vat
w przypadku zlecen nietypowych 350 zl/godz +vat

a ja kuźwa za 50zł do BB piszę ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no ale za to dla kogo...... ;)

hej. Przenosza nas gdzieś? Przez weekend nie popiszemy :mad:
No trudno, moze tam ladniej bedzie. Zuzaczku, nie przejmuj sie poradami, ja tez korepetycju udzielam za darmo licznym przyjaciolom i znajomym krolika. A ile prac napisalam! ostatnio same prezentacje na mature. No i fajnie. Za to czekolady dostaje i kawy, rozne takie bajerki. I mam co robic wieczorami. ;D
Wrocilam z pracy- szczesliwa- dostane komputer do klasopracowni. ha ha!Nie bede laptopa do szkoly nosic/
ide posiedziec z tesciowa, bo ma do mnie 100 spraw. pa

Joasiah...dla mnie to prawie nic nie zmienilas. gdzie ten szok???Zadnego nie widze, owszem, krocej, ale rewolucji nie ma. I do twarzy ci. ten sam styl, tylko krocej. Mlodziezowka z ciebie. ;D
A ja schudla 2 kg od 1 wrzesnia! ha, nie ma to jak niedojadanie w pracy. W domu co godzina kawka, ciasteczko, a tu 6 albo wiecej godzin bez podjadania. jestem zadowolona, waze 63 kg , precz rozmiar 42. :laugh: :laugh: :laugh:
Gosik...te paskudy robia szkolenie o godzinie 9 rano...ja pracuje w tych godzinach, niech maz sam sobie jedzie. Kto normalny szkoli ludzo om 9 rano???Nie moge byc na kawce, dopiero 23 sie zobaczymy. A gdzie zbiorka, juz chyba minia pytala? od razu do Gosi czy zbieramy sie po drodze?Ja moge zabrac Zuzaczka swoim samochodem i jeszcze jedno miejsce mamy, kto po drodze w okolicach fabrycznej mieszka lub cieplej?Zglaszac sie, pierwsza oferta sie liczy. ;D
Dzis wracaslam po szkole ze swoim srednim 6 latkiem- a mial dzis urodzinki- i rozrzutnie nie spieszylismy sie do domu. Wiecie ile 6 latek ma tematow? Oglądalismy strumyczek i mostek, po drodze mamy- i on musial zobaczyc strumyk z jednej strony mostku, a potem przejsc na druga strone ulicy i zajrzec pod mostek z drugiej strony..wrzucil jablko i patrzyl czy wyplynie...pogadal z dwiema kolezankami, ktore tez staly i wrzucaly jablka...Misie patysie mi sie przypomnialy ;D
Rozmawialismy o zwierzatkach, jesieni, bolacych nogach....o jezach i muszlach...o statkach kosmicznych./..i jednym takim wrednym...i bakteriach... ;D
40 minut trwal spacer, normalnie 20 minut ide.
A w domu tesciowa nagotowala mi obiad, botwinke i drozdzowe pieczonje p[ierozki z grzybami.
Robie jeszcze przetwory...a dzis leniuchuje. Wzielam kapiel, dluga i goraca, wskoczylam we flanelowa pizame( precz seksowne koszulki, wiwat flanela i dziergane skarpety).
I oto przede mna slodki wieczor. Slodki jak mocne wino,...albo herbata z rumem....jest coasto...dżem...uspie malucha i poszukam na necie moich ukochanych obrazkow ze swetrami. Wybralam sobie sweter z neckrmana, pokaze wam. jest super!

a ja jutro pikle robie. Musze raniutko na ryneczek isc po ogóreczki i ingredencje...
Kura kurzy kuchennie i domowo...ech.....

reklama
Dziwczyny a ja dzisiaj ostatkiem sił chcialam Wam pozyczyc udanego i słonecznego weekendu. :)
Dzień dzisjeszy mnie trochę dobił. Jako, że dbam o siebie do przedszkola około 2 km udajemy ja pieszo a dzieci na rowerach, Powrót tak samo. W między czasie jak onie przdszzkolu, to ja na rowerku pomykam załatwiac rózne nie cierpiące zwłoki sprawy. Ichyba przetrenowanie mi wyszło ;D A do tego młodemu poszła dętka i połowę drogi powrotnej targałam jego rowe, plecak, misia Gośki i musiałam im obojgu dotrzymywać tempa ::) :o
a jutro zaczynami o 9 rano hcrztem, potem o 14 konie i pędem na dugi niec stolicy na 16 na urodziny kolegi Mateusza. A wieczorem ... to chyba jednak za daleko
Joasiah fryzurka bardzo gustowna! Ja też takie preferuję, bo wszędzie sie wygląda właściwiei, ajak siebardzo hce zaszaleć to fryzjer też da radę coś z tego wykombinować ;D

Zatem do "zobaczenia" Trzymajcie sie cieplutko i miłego goszczenia się u Zosi. Proszę ją tez ode mnie uściskać!

Do góry