reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

agak zupełnie nie ma pojęcia, ale Bogucha tez tak ma czasem. Zreszta ja tez. Rano i czasem wieczrem musze pare razy nos wydmuchac. Może to pylki jakies?

reklama
:tak:My tez mamy katar.
I dmuchamy.
I seanse morskie robimy.
Nie wiem Agak co z przedszkolem. ja generalnie zawsze chore dzieci trzymalam w domu, olewając szkołę. W piatek kazałam jednej takiej matce swego ucznia przetrzymać go z rotawirusami w domu, a on wstręciucha dzis wypchęła synka. Co za baby! Cała klasę mi zarotawirusuje. Więc podumaj czy nie warto poobserwowac małej. Chyba że alergizuje ci na jakies paskudztwa...tez może byc katar.
Żuzaczku. Bo cie nabije jak zobacze. Żadnych takich dołów. magda super i ty super. Twoj mąz się z toba ożenił nie z nia. Jakbys była długonoga blondynka nie byłabyz soba czyli kochanym zużaczkiem. A ja, co powiesz o mnie? Kurdupelek 150 cm z pupa jak rufa titanica. I mój mnie kocha. Namiętnie. I wzajemnie. Nie w urodzie kurs dzieła tylko w osobowości. A tej nam nie brakuje, wszystkim. Pocieszam was a ciebie szczegolnie. Dobrze jest! Wieczor slodki, koc ciepły, herbata cynamonowa...smutki pod poduszki, niech sny mięciutkie produkują.

ale mnie denerwuje.... rasizm:wściekła/y:.
jak moj mąż sie zaokraglił, to mu mówią : "- Ale ci słuzy małżeństwo!" w tonacji haaapy. Na mnie spojzała i powiedziała " - Ale ci słuzy małzenstwo" w tomacji "ale z ciebie gruba mleczna krowa"

Normalnie czytać nie mogę Żużak jak marudzisz... A fuuuuj wstyd ....
Jak Wy te pyszczki wklejacie, ja jakaś przytępiona jestem ...

A ja wkleję nasze krasnale :o))))

dsc03443ly1.jpg

Ja dzisiaj kole południa napisałam radosny elaborat, ale może na Wasze szczęście mi go wycięło.
A kochane u Was tyle sie dzieje, że najbardziej ... wryło mi sie w pamięć,że ... prawie wszystkie jesteście chore, albo w domu u Was na kogoś padło.
U nas też w domku mamy chorybzdę - szanowny ojciec rodziny obudział się w piękny niedzielny poranek z anginą:-( Tak siedo niego wredota przyczepiłai mężą mi osłabiła, że ja teraz śpię z dziećmi a on cały materac ma dla siebie;-)
Myśmy dzisiaj - wreszcie - zaliczyli pierwsze konie po wakacjach. Dzieci przeszczęsliwe, ja po siedzeniu na ławeczce wykonczona.
Jutro Gocha ma urodziny i robimy (oczywiście ja w delegacji rodzinnej-() jubel w przedszkolu. Kreacja juz gotowa, tort/sernik wystudzony u babci, czapeczki trąbki balonki w siatce. Rano będę w przedszkolu dmuchać;-) Gocha nadal zachwycona przedszkolem i opiekunkami - oby tak jak najdłużej! Nadal nie pamięta imion dzieci, ale mówi, że je lubi.

Wracam do pisania, bo 20 za progiem, a ja cały czas w lesie;-((
Dobrej nocki życzę

PS ale te ikonki sa fajne, tylko dlaczego nie mogę ich wstawić.. bubububu

reklama
Do góry