G
Gosik
Gość
Dzisiaj Zosia spokojna
Zdezerterowałam na godzinę i poszwendałam się sama po mieście. Zmęczona jestem. Pa!
Zdezerterowałam na godzinę i poszwendałam się sama po mieście. Zmęczona jestem. Pa!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdezerterowałam na godzinę i poszwendałam się sama po mieście. Zmęczona jestem. Pa!
Wyładniała
Spacerek zaliczony, teraz odpoczynek...
Jak ta Madzia tak sie wierci to chce do mamy, na wierzch
Madzi wszyscy się już ceibie nie mogą doczekac.
Za to mama moja ma czyste, bo jej umyłam. :-) Za swoej tez siemusze wziąść, bo okropne. A juz parwie dzieciom skończyłam robić firanke na szydełku, więc jak by to razm wyglądało? Lepiej nie myśleć, tylko brać sie do mycia.
:-) A czasem sie trzeba od tego oderwać, żeby móc na nowo wrócić z radością i stęskniona. Gosiu a może Zosia sie doprasza od Ciebie grania? Wcześniej chyba sporo mogła w tym uczestniczyć, a teraz posucha, mama nic.
, teraz kotleciki z kurczaka, jakaś surowka z sałaty lodowej i kasza gryuczana. I już mam z głowy