reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalinko ładnie ci ten mąz to zrobił. Aż miło usiąść w takim królestwie! Ja te zproszę o dolną częśc biurka:-)
Shoomna a Julitka lubi te buciki czy trzeba bucikom robić marketing? Ja przy Mateusu musiałam się trochę napracować, żeby chciał chodzić w bucikach, bo po co mu były skoro bez biegał szybciej? Przy córeczce starszy brat załatwił to za mnie:-)

Dzisiaj byliśmy u dentysty. Jestem dumna i blada, bo nie mają ani jednej dziury:szok: :-) Mateuszowi - ma uz cztery szóstki:szok: - został pokryty specjalną substancją jeden trzonowy, żeby nie załapal próchnicy. Podobno robi się to raz na całe zycie i problem z próchnicą w tym zębie z głowy:eek:
A i jeszcze byliśmy na tancach z plastyką.... Tańce mnie wykończyły:-) :-D Musialam tam tan czyć razem z Gośką, bo inaczej bała sie pana instruktora. A pan jest super.
Jutro układ mamy zaprezentowac tacie:laugh2: Mam nadzieję, że moja Gocha sie oswoji i jużnie będę musiała z nią "ręka prawa, ręka lewa, bioderko lewe, bioderko prawe":baffled: To podobno układ makareny. O matko nigdy tego nie umialam i na stare lata mi przyszło....
No dobrze idę spać.
Jak ta kobieta co u mnie sprząta jutro nie odkurzy mieszkania to ją chyba zwolnię... Dwa tygodnie to chyba przesada nie odkurzać, co?
Dobrej nocy Wam życzę:-)

reklama
Ruszam w nowy dzień z wdziekiem żółwia. Powoooli...kawa la męza, ubrac dzieci...musze skoczyc na rynek kupić dziecku portki na wf, bo pam grozi jedynka....Jonatan w humorze " uważaj bo odgryze ci głowę". Mgła za oknem.
Zrobie wam zdjęcie po poludniu, nie ma sprawy, Jonatan usiadzie.
Na obiad kotlety buraczkami( dzieci chca0
No pa na razie
Shoomna_a,przeczytalam....napisze wieczorem. na razie rzymajcie sie z córcia cieplutko i zdrowiejcie nam szybko. :-)

A my wkraczamy w nowy dzionek kawusią, Marta świetnym humorem :-) Wezmę się chyba dzisiaj za mycie okien. Nie wiadomo jak długo będzie taka pogoda, a przez okna niewiele już widać :-p Miłego dzionka!!!!

A ja wkraczam z podkrążonymi oczami, dudniącą głową i obolałym kręgosłupem:happy: Bosko! Zosia wymęczyła mnie dziś w nocy. Właśnie parzę sobie usta zbożówką i zastanawiam sie jak tu sie pozbierać:confused:

img0048dv0.jpg

Co powiesz o moim slodziaku? Może dac w kość?

A to biurko dla was.

img0046vm7.jpg

Koszt okolo 800zl jesli zwykle szuflady, mnie wstwił Bluma motion system, co dalo + 600zl dodatkowo, ale wysuwaja sie bezszelestnie, same, za dotkniciem i zamykaja powoli same, popchnięte ( dzidzia nie przytnie palcow, powolny ruch).

No i jak? Cudowny mąz, no nie????

Słodziaki też mają gorsze dni (i noce;-) ), a mamusie miękkie serca i noszą je wtedy na rękach:happy: Donoszę, że Zosia zrobiła kupę, zjadła spokojnie i zasnęła. W. zabrał ja teraz na spacer, a ja mam nareszcie chwilę wytchnienia w związku z czym spróbuję troche pograć,bo forma siegnęła dna(żeby nie powiedzieć bruku;-) ). Chociaż najchetniej zahibernowałabym sie teraz w jakims ciemnym kącie.

Biedna Gosik. Nie poddawaj się. Może w graniu odnajdziesz ukojenie? Trzymam kciuki za kolejną nockę. Zosiu, bądź aniołkiem, daj mamie polulać trochę!! ;-)
Kalinka, biurko superanckie, cały kącik do pracy wygląda niezwykle zgrabnie! Twój mąż to zdolniacha!
A moje malenstwo też do aniołków grzecznych nie należy, całymi dniami podkopuje mi żebra. Ani posiedzieć, ani poleżeć nie da spokojnie:no:
Ale niech kopie, tylko zejdzie niżej;)
Żużaczku, jak tam?
Minia, może moje okna od razu wymyjesz? Heh, będe meża namawiać:tak:

reklama
Do góry