Magdalenka
Fan(ka)
Kalinko ładnie ci ten mąz to zrobił. Aż miło usiąść w takim królestwie! Ja te zproszę o dolną częśc biurka:-)
Shoomna a Julitka lubi te buciki czy trzeba bucikom robić marketing? Ja przy Mateusu musiałam się trochę napracować, żeby chciał chodzić w bucikach, bo po co mu były skoro bez biegał szybciej? Przy córeczce starszy brat załatwił to za mnie:-)
Dzisiaj byliśmy u dentysty. Jestem dumna i blada, bo nie mają ani jednej dziury
:-) Mateuszowi - ma uz cztery szóstki
- został pokryty specjalną substancją jeden trzonowy, żeby nie załapal próchnicy. Podobno robi się to raz na całe zycie i problem z próchnicą w tym zębie z głowy
A i jeszcze byliśmy na tancach z plastyką.... Tańce mnie wykończyły:-)
Musialam tam tan czyć razem z Gośką, bo inaczej bała sie pana instruktora. A pan jest super.
Jutro układ mamy zaprezentowac tacie
Mam nadzieję, że moja Gocha sie oswoji i jużnie będę musiała z nią "ręka prawa, ręka lewa, bioderko lewe, bioderko prawe"
To podobno układ makareny. O matko nigdy tego nie umialam i na stare lata mi przyszło....
No dobrze idę spać.
Jak ta kobieta co u mnie sprząta jutro nie odkurzy mieszkania to ją chyba zwolnię... Dwa tygodnie to chyba przesada nie odkurzać, co?
Dobrej nocy Wam życzę:-)
Shoomna a Julitka lubi te buciki czy trzeba bucikom robić marketing? Ja przy Mateusu musiałam się trochę napracować, żeby chciał chodzić w bucikach, bo po co mu były skoro bez biegał szybciej? Przy córeczce starszy brat załatwił to za mnie:-)
Dzisiaj byliśmy u dentysty. Jestem dumna i blada, bo nie mają ani jednej dziury

A i jeszcze byliśmy na tancach z plastyką.... Tańce mnie wykończyły:-)

Jutro układ mamy zaprezentowac tacie

No dobrze idę spać.
Jak ta kobieta co u mnie sprząta jutro nie odkurzy mieszkania to ją chyba zwolnię... Dwa tygodnie to chyba przesada nie odkurzać, co?
Dobrej nocy Wam życzę:-)