reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Cześć o poranku:-) Mnie znowu jakiś katar dopada:baffled: Żużaczku, piękna dekoracja, W. też jest pod wrażeniem:tak: Pogoda nam się psuje?

Aneka, ja tez cierpiałam na bezsenność pod koniec ciąży. Regularnie budziłam sie koło piątej.Potem odsypiałam w dzień. Współczuję gehenny remontowej. Wogóle współczuję:-D

Żużaczku pani jesień wspaniała! A jaka przy tym radosna:-) A na priva nic od Ciebie nie dostałam....(biega mi o telefon):no:
Joasiah buty bardzo ładne:happy: Sama bym takie chciała, ale niestety nie na moje nogi:no:
Anetka trzymam kciuki i przesyłam pozytywne fluidy. Na szczęście bliżej końca niż dalej. A imię wybraliście dla córuni znakomite:laugh2: Czuję się szczególnie wyróżniona:-)
Kalina i Mania nie dawajcie sie podpuszczać tym uczniakom! A rodzicom też nie! O rety tez Wam nalezy się wsparcie za trud włożony w kształcenie naszych dzieci.
Gosika i Zosieńkę pozdarwiam szczególnie:tak:
Minia dla Ciebie dobrej kawusi łyk wirtualny przesyłam...

Przepraszam, że tak hurtowo - raz ale czy dobrze:eek: - ale u nas jakiś galimatias kompletny i z niczym nie mogę nadążyć (dentysta, fundusze z Unii, zajęcia dzieci, imieniny mamy, hamulec w przyczepce, projekt domu, imieniny kolegi Mateusza, prasowanie, wizyta u logopedy, różaniec z ogniskiem w przedszkolu :baffled: :szok: :eek:)! Nie wiem kiedy zdołam sie odezwać, ale to nie znaczy, że zapomniałam, jest wręcz przeciwnie tylko nie mamm kiedy dopaść do forum.
Pozrawiam cieplutko

Magdalenka

Halo halo Shoomna-a!
napisze ci wiecej na priva jak zasnie mój skarabuszek. na razie raportuje- koniec z praca na weekend! Dom musi swoje dostac. Posprzatana spiżarnia, sypialnia, szafa. Jutro gotuje bialy barszcz i robie kalinkowe ciacho.
I deser, koniecznie deser.
Anetka, twoj brzuszek pewnie calkiem okraglutki, co? Gosik jak Zosia, nadal aniołek?Moj angiełek co noc wstaje pięc sześc razy. Przejął zadanie budzenia matki od Żużaczkowego Witonia. Na razie nie przejmuje sie, zobaczymy. twardo nie daje mu jeśc....w nocy, choc chce. Tylko cyca.
Maz mi zrobil śliczne biureczko do pracy...pisze z niego wlasnie...z szufladkami bluma i lampkami. Cud. teraz mam laptopik w sypialni i jak maluch zasnie zaraz do was napisze.
Trzymajmy sie dziewczyny cieplutko i niezałowac ciepla nawzajem.
I tak za malo tego na świecie.

ide, noc za oknem, lampy, mgła....kominek żarzy sie i prycha ciepelkiem, wspomnienie kota zalega na bujanym fotelu a mnie dobrze,że hej.
Super shoomnaa jeszcze raz super że sie odezwalas. Podziel sie troszke z nami swoja dzielnościa- bo dzielneście obie z Julitka, bardzo. Wszystkie zyczymy wam jak najlepiej.
Ide w koncu, bo maly sie drze. :-)

Kalinko, dawaj te zeszyty. Mogę sprawdzać błędy ort.

Julitka uczy się chodzić w bucikach...

Załączniki

• Julitka w szpitalu.jpg
    Julitka w szpitalu.jpg
    76,6 KB · Wyświetleń: 38
wow kalinka suuuper
ja zawsze chcialam miec swoj wlasny kacik
o jaaa
super
ja siedze wykapana bo jutro jade do warszawki do szkoly bleeeeeee
no coz sluzba nie druzba no jeszcze sie zastanawiam czy nocowac czy przyjechac z powrotem hehe
kalinka super jestem pod wrazeniem

reklama
Do góry