G
Gosik
Gość
O rany, ale zimno! Normalnie kupiłam dziś rękawiczki na spacerze. Zima idzie
:ninja:
:ninja:Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:ninja:
Ja mam wszystko w jak najlepszym wydaniu (mąż, dzieci) i co z tego? Czasem łapię takiego doła, że nawet mi głowy z niego nie wiadać
. Teraz jest lepiej, bo odespałam w weekend i Małgosia po kontroli lepiej, ale czy za tydzień nie zacznie sie od nowa?
A moja Gośka tez potrafi tak mi za skórę zaleźć, że .... uch!!! synek ma już 6 lat to właściwie mój przyjaciel i pomoc przy histerycznej Gosi. Ale z nim też try lata temu było tak jak z Twoja Izą. A Gośka w tedy była maleńka (miała kilka miesiecy) i chorowała przez zimę non stop, łacznie z pobytem w szpitalu.
Mi sie tam podobało
Mój mały tylko patrzeć jak będzie tak samo odmieniał, a SŁOŃCE pisał jak jego mama SŁONICE
wiem coś o tym
I jak widać u Mini należałoby juz za wczasu zabezpieczyć sie w odpowiednią ilość korali:-)
Zrób sobie kąpiel, odpreż się. Właśnie, zrób coś dla siebie! Trzymam kciuczki!
Tylko jedna nam się ostałaś i to też już niedługo
Teraz jedyna nadzieja w Joasi;-) Tzn. każda z nas ma jeszcze szansę, hehehe
;-)
Chyba ogranicze jajka, bo ostatnio więcej ich jadłam. I zobaczymy