Ż
żużaczek
Gość
DZISIAJ?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mąż mi pokazał jak sie lepper z jakąs dziennikarka kłócil, filmik z netu. Ło matko. jak ja nie cierpie takich facetów....jestem przyzwyczajona do traktowania kobiet z rewerencja i normalnie bym szufla przyłożyła. A ona tylko" alez panie przewodniczący...alez panie przewodniczący...". Nie cierpie: słomy w butach, bzdurnej gadki, manier listonosza, obleśnego calowania po rączkach, ale takie byczki maczo mnie mierzą. Kobiety do garów! pójde do garów jak sama zechcę. Albo garem w potylice....Ja panią do sądu! W sądzie sie spotkamy! ja pania...ja pania...
ale kolejnym razem to powiem dziendobry i szybko mine. W tym przypadku moge sobie na to pozwolic
Mysle, ze to jednak tez zalezy od szczescia:-) Nam w ostatnia zime wymarzl piekny bluszcz /podobno niesmiertelny:-) /, a u sasiadow jednych, drugich miewa sie jakby zimy nie bylo;-).