reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

U Gosiaczka też szarlotka mniamniuśna była. Zosieńka aniołek, jak tylko zaczynała kwilić, Mikołaj chciał jej wtórować, ale byłby duet. Gosieńko, oby Zosieńka była taka jak najdłużej! Teraz Gosik może potwierdzić, że mój synuś jest BIG facet, choć na zdjęciu może tego nie widać. Idziemy się kąpać i lulu.

reklama
O matko, jak ja chaotycznie piszę! Kalinko pewnie strasznie się męczysz czytając moje posty. Wybacz, ale to z pośpiechu. Dziecię się usypia, mężuś na baletach, a ja wreszcie mam czas dla siebie.

Kiedyś zrobimy sobie w cieplejszej porze wózekparty ...wszystkie dzidziusie naraz. Ale będzie sie działo! Kto ma duża piaskownicę? Tylko nie Fikoland...po ostatniej wizycie z moimi chlopcami jeszcze mam koszmary nocne, że rozbiegli mi sie i nie wiem, kogo rgdzie szukac.....
36m3os6.gif

2c6br9.gif

Tak, piaskownica...albo ogrodzony ogródek . Jonatan wreszcie chrapnął i id cos przekąsic. Upiekłam chlebek...pachnie w całym domu...zostały mi dwie muffiny, podziele sie zmężęm.
Jutro- jupi!- niedziela. śpimy,spimy, spimy.....puchatkowo będzie! Pierzyny wyciągłam żem była.:-)
33m6he4.gif

maniucha...a widzisz jak ja pisze? Literówka na literówce, bo ciemno i się spiesze.
Tak więc sie nie przejmuj mna, nikt nie wie, ze ja to ja, czyli polonista, cśś....nikt nie pozna w tej bazgrzącej, chaotycznej, rozweselonej Kalinie powaznej pani profesor w garsonce i z surowym spojrzeniem. Cśśs...udajmy że nie jestem belfrem...na dowut zrobie pare błenduff ortograficznyh, morze mnie uczniowie nie poznajom. :-)

Witam z kaffką.
Jutro rano opuszczę was na 3 dni. jade do Bielska zbierac materialy na kolejne artykuły.
Lada dzien ukaże się tekst z kolorem we wnetrzu i zelami do higieny intymnej:-D mam nadzieje, ze będziecie zadowolone.

:wściekła/y:i dawć mi tu zaraz sypialnie:wściekła/y::wściekła/y: i poduszki sliczne:wściekła/y::wściekła/y:. Sa mi potrzebne do kolejnych tekstów. Kalina - reklamój męża. Zdjatko waszej sypialni z ta piekna kwiecista kapą - raz dwa mi tu!!

Dziewczyny. W najnowszym katalogu AVonu jest żel od cellulitu i wyszczuplajacy za 1zł !!!! Wystarczy kupic np. peeling owocowy za 17, 90 i żel jest za 1zł. Bo im sie wagi łazienkowe skończyłyi taka promocje w przeprosinach zrobili. Polecam!!

reklama
Hej,hej! I ja kaffkuję:-) Cudowny powrót do nałogu. Po wczorajszej porannej kawce Zosia spała cały dzień prawie jak aniołek:tak: I gdzie tu logika? Ale to kobieta i w dodatku moja córka, więc nie wymagajmy logiki;-) Natomiast wieczorem zaczęła marudzic tak już było do północy.Potem zasnęła na prawie 5 godzin. Ona chyba jest poprostu przestawiona. Bo na ogół zasypia koło 1szej w nocy i potem śpi z przerwami na jedzenie do południa. Tylko jak ja przestawić:confused: Macie jakies pomysły?

Do góry