reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Internet mi sie zaciął na jakis czas:cool2: Już zaczęłam wpadać w lekką panikę...:tak: Ach te uzależnienia. Cyfraka to ja mam tylko szkoda, że W. go gwizdnął na działkę i nawet mi nie powiedział, hehehe. Czyli ze zdjęć dzisiaj nici:tak: Dziewczyny, wpadajcie jeśli tylko macie czas i ochotę.
Szarlotka sie piecze...:tak: :tak: :tak:

reklama
A u mnie z 24 muffinek zostalo 11....w ciagu godziny tyle poszło. dawid bawi sie z koleżanką w dzidziusie- łażą na czworaka i wołają " guuu..guu...". teraz owineli sie kocami, przewrócili kojec i właża do środka, to ich domek. Maciek gra w Mlodego Fizyka,robi na ekranie jakieś doświadczenia z uzyciem maszyn prostych...Jonatan zafascynowanylazi za średniakiem tez na czworakach i tez bawi sie w dzidziusia. Nakruszyli muffinek do kojca. Ale reszta domu lsni, podłiogi myte, tylko łaziencja zostaa. Tak więc Gosik smacznego zycze, u mnie jak widzisz gwar i jarmark.
I tak chciałam, a co. :-)

U nas rzecz ma się następująco. We czwartek byłam z małym u laryngologa na kontroli. Uszy nie są czerwone ale w lewym (o dziwo w lewym bo mocniej chore było prawe) jest jeszcze woda. Patryk niestety nadal dostaje zastrzyki aż do poniedziałku. W poniedziałek na kontrol.

Oprócz tego od czwartku Patryk chodzi. Stosunek chodzenia na nóżkach w stosunku do chodzenia na czworakch wynosi jakieś 80%. umie się już zatrzymac zawrócic i iśc dalej. Oprócz tego umie zrobic kontrolowy siad :D

Żeby nie było za różowo. iza wróciła wczoraj z przedszkola i oznajmiła że będzie miała katar (a była zdrowa jak ryba). Roześmiałam się zrobiłam jej obiad i po godzinie zaczęło jej leciec z nosa jak z hydrantu. I weź tu niewierz dziecku. Boję się teraz o Patryka żeby znowu czegoś od niej nie złapał.

Karol też zakatarzony. Tylko ja matka polka zdrowa bo nie mam czasu chorowac.

Pozdrawiam

Gosik, nie wiem o której przyjadę bo Mikołaj jeszcze śpi, jak tylko wstanie, ubieramy się i wpadamy do Was. Minia!!!!! Jak to nie podobny, jak podobny i już.

No mania...u mnie siapi...zimno...nie wyszlabym z domu za Chiny.
takie cos mi sie podoba. Kupiłam ostatnio spodnice, ale takie cos jakbym znalazla, mur beton machnęlabym...do długiej kiecki...wysokich kozaków...
v241965xl9.jpg

reklama
Do góry