• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Internet mi sie zaciął na jakis czas:cool2: Już zaczęłam wpadać w lekką panikę...:tak: Ach te uzależnienia. Cyfraka to ja mam tylko szkoda, że W. go gwizdnął na działkę i nawet mi nie powiedział, hehehe. Czyli ze zdjęć dzisiaj nici:tak: Dziewczyny, wpadajcie jeśli tylko macie czas i ochotę.
Szarlotka sie piecze...:tak: :tak: :tak:

reklama
A u mnie z 24 muffinek zostalo 11....w ciagu godziny tyle poszło. dawid bawi sie z koleżanką w dzidziusie- łażą na czworaka i wołają " guuu..guu...". teraz owineli sie kocami, przewrócili kojec i właża do środka, to ich domek. Maciek gra w Mlodego Fizyka,robi na ekranie jakieś doświadczenia z uzyciem maszyn prostych...Jonatan zafascynowanylazi za średniakiem tez na czworakach i tez bawi sie w dzidziusia. Nakruszyli muffinek do kojca. Ale reszta domu lsni, podłiogi myte, tylko łaziencja zostaa. Tak więc Gosik smacznego zycze, u mnie jak widzisz gwar i jarmark.
I tak chciałam, a co. :-)

U nas rzecz ma się następująco. We czwartek byłam z małym u laryngologa na kontroli. Uszy nie są czerwone ale w lewym (o dziwo w lewym bo mocniej chore było prawe) jest jeszcze woda. Patryk niestety nadal dostaje zastrzyki aż do poniedziałku. W poniedziałek na kontrol.

Oprócz tego od czwartku Patryk chodzi. Stosunek chodzenia na nóżkach w stosunku do chodzenia na czworakch wynosi jakieś 80%. umie się już zatrzymac zawrócic i iśc dalej. Oprócz tego umie zrobic kontrolowy siad :D

Żeby nie było za różowo. iza wróciła wczoraj z przedszkola i oznajmiła że będzie miała katar (a była zdrowa jak ryba). Roześmiałam się zrobiłam jej obiad i po godzinie zaczęło jej leciec z nosa jak z hydrantu. I weź tu niewierz dziecku. Boję się teraz o Patryka żeby znowu czegoś od niej nie złapał.

Karol też zakatarzony. Tylko ja matka polka zdrowa bo nie mam czasu chorowac.

Pozdrawiam

No mania...u mnie siapi...zimno...nie wyszlabym z domu za Chiny.
takie cos mi sie podoba. Kupiłam ostatnio spodnice, ale takie cos jakbym znalazla, mur beton machnęlabym...do długiej kiecki...wysokich kozaków...
v241965xl9.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry