• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aniołekk miło ze wpadłas.
Deseczka jak i pozostałe ma juz rodzine. Własnie przymierzam sie do bombek ale mam takie plastikowe i zastanawiam sie, czy nie trzeba ich gruntowac primerem??. Co do wzoru - to serwetka papierowa, nie wiem jakiej firmy. :zawstydzona/y:

Jesteśmy już w domku. Dzieki za wsparcie. MAdzia nie toleruje dwucukrów. Nie trawiła mego mleka i dlatego dostała takiej ostrej biegunki. Wiecie, jak sobie tak myśle, to jeszcze w szpitalu kupy były nie takie jak trzeba. Ale ja sama przewijałam dziecko, nikt mi nie powiedział, że z kupa jest coś nie tak. Na szczęście szybk o ją zdiagnozowali. Kamię na przemian nutramigenem i piersią. Stolce sie unormowały. Ale od tych przedpotopowych butelek szpitalnych Madzia dostała kolki. Mam nadzieję, że w domu sie wsyzstko uspokoi. Aha i jeszcze do okulisty mamy isc, bo oczy ropią i podejrzewają neidrożnosc kanalików łzowych.
A co do mojej diety, to nie jest źle. Standardowa dieta karmmiącej. Bez mleka i nabiału. Teraz nowa organizacja w domu, laktator w ruchu, butelki, podgrzewacz itp. Zmykam. Trzymajcie się cieplutko i nie dawajcie przeziebieniom!!!
aha - Żużaczku, cudne te twoje wytwory. Baardzo mi się podobają. Widzę, ze odnalazłaś w tym swoją pasję. I tak trzymać!

Anetko, cieszę się, że juz jesteście w domu:-) Dzielna z Ciebie kobitka:-) Cieszę sie, że sytuacja sie normuje i że nie będziesz musiała sie meczyć na jakiejś kosmicznej diecie-nic. Tak a propos, mój ostatni hit deserkowy: kleik ryżowy z małą ilością gorącej wody(tak, żeby był gęsty jak budyń), cukrem i masłem roślinnym. Smakuje jak budyń, robi sie w kilka sekund:-D czasem dodaję marmolady z jabłek, soku z żurawin, albo z malin. Pycha:happy:

A fuj! Moj Jonatan to je. Ja- ciesze sie, ze nie musze....na wczorajzej imprezie zjadl kiszony ogorek i cukierek czekoladowy z rumem..babcie nakarmily. I nic, na szczescie.
Nie mam dzis czasu pisac- papierki przede mna. jak realizujesz wychowanie patriotyczne na lekcjach jezyka polskiego. ;-( na rade szkoleniowa.
Koszmar.
ide pisac. Podobaly ci sie moje posciele, zuzaczku, wklejone na To nam sie podoba? W twoim stylu, koronkowe i babcine...

Anetka dobrze, że już jesteście w domu i wiadomo o co chodzi. Szkoda tylko, że omija Cię wygoda korzystania z naturalnej butli;-) Trzymajcie się cieplutko i zdrowo:happy:
Gosik spróbuję, bo myślę, że to też w moim guście - wkońcu trzeba sobie jakoś radzić powiedział Baca zawiązując but dżdżownicą;-)

Kalinko pościele jak zwykle urocze. Po trudach zdobywania kolejnych urzędów chętnie bym zaległa w takiej pościeli.:cool: Też lubię krochmaloną świeżą, ale z krochmalonych rzeczy w domu zostały mi tylko ścierki:-(, bo z braku czasu wprowadziłam pościel z kory. Myślę jednak, że coś z tym z czasem zrobię.:tak:

a u mnie pościel krochmalona... biała z koronka albo - teraz - biala w rózyczki. kaliny zdjęcia tak mi sie podobały, że jedno nawet do pracy meża wyslalam.
U nas chyba koniec błogostanu. Bogucha kaszle i ma 37,8.....:baffled:
Wieszaczek w motylki czeka już tylko na lakier, drugi w zimowe ptaszki jeszcze będzie podmalowywany. pomalowałam gruntem puszke po mleku (będzie puszka na grzybki suszone) i zagruntowałam bombkę.....hm....
Dobranoc

Prawdziwe znaczenie kilku znakow drogowych wg Wawrzynca :-)

pedo.jpg

Uwaga: Pedofil!
henio.jpg

A mówiłem Heniek, żebyś jechał w lewo!
miles.jpg

Miles Davis nie żyje.
trojk.jpg

Popatrz! Człowiek zamknięty w białym trójkącie!
miasto.jpg

Przepraszamy. Miasto zburzone.
niewr.jpg

Pierdolę, nie wracam!
edg.jpg

Wkraczasz na terytorium jelenia Edgara!

reklama
Hehe, czytałam to, najbardziej podoba mi sie notka urodzinowa w pażdzierniku 2005, jedyna napisana w pierwszej osobie, wzruszająca bardzo:happy:
A z tym deserkiem to do Anetki było, to jest pyszne dla kogoś kto nic prawie nie może jeść i nie ma czasu, zeby gotować;-) Zlitujcie sie i nie jedzcie tego, możecie jeść tyle cudnych rzeczy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry