• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Shoomna, tylko 1 błąd zrobiłam, hehe:szok: Ale niektóre strzelałam:tak: np.diureza:-D Od dzisiaj będę mówić"Ale mam ciśnienie na diurezę":rofl2:

reklama
minia dzis nasza pediatra jeszcze raz mnie utwierdziła w przekonaniu, zeby ta szczepionke sobie darowac. tak tak tak!!

a samej odry juz nie produkuja, bo im sie kuźwa nie oplacało.....

fa fa fa.
Moi chłopcy dwaj rozrabiaja jak zające w kapuście. ten chorutki spi zwiniety w kłębek w fotelu...nie mam serca go ruszac.
Ja chyba nie jestem chora. Tak mnie tylko cos tam obsypalo. Zobaczymy po nocce...moze to ospa urojona??jak ciąza może byc urojona to ospa tez?
Magdalenka napisz cos fajnego. Widzialam książke 333 koty, ale zdzierstwo, 99 zlotych chca...no ja kocham koty ale nie az tak. ;-)
Minia wklej swego sierściucha za darmo!

Kalina chyba nic nie stworzę, bo spędziłam upojny dzień w dwoch Urzędach Skarbowych i dwóch ZUS-ach. Nogi mnie bolą, głowa mnie boli, ale mąż zadowolony, bo załatwiłam to co niemożliwe:happy:
Shoomna a tekst doskonały. Obśmiałam i mam zamiar jutro pokazać mężulkowi - wraca po delegacji tygodniowej....:-p :cool2:

Kalinka ależ proszę :-)
Gizmak w locie :-)
wlocie2ef6.jpg

Proszący :-)
proszacyzt1.jpg

No i ulubiona pozycja - leniwiec :-)
leniwiecaf4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć