reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik Kalina dobrze mówi :-) Pokombinuj ze smoczkami, nie karm sama, przegłodź to zje z butli :-)
Fajnie musisz wyglądać Kalina, jak muchomor heheheheheh. A męża masz .... nie powiem jakiego, bo sobie coś pomyślisz :-p

reklama
Męża mam takiego.

img0049tn7.jpg

:-)

Kobieta z ospa potrzebuje niestety wyrozumialosci...:-)
"Kupilem ci prezent"- mowi.
patrze- a tu spray do czyszczenia laptopa...hahaha...
Mezcyxni sa bombowi, rzeczywiście.

Kobieta całe życie potrzebuje wyrozumiałości, nawet bez ospy jakiś mankament sobie wynajdzie :-)
Fajny prezent heheheheh faktycznie, ale moich samochodowych reflektorów, które kiedyś dostałam, nic nie pobije :-p

Jesteśmy w domu.
I narazie leczymy sie w domu.
Lekarz kazał nam (tzn. mi i Grzesiowi) zrobić badanie na clostridium.
Tylko w dwóch miejscach w Warszawie robią to badanie. Koszt 105zł/szt.
Grześ pojechał do enel-medu, może skombinuje skierowanie i wtedy będzie za darmo.
A do szpitala, to pewnie przyjmą nas po niedzieli, chociaż od poniedziałku już jesteśmy przyjęte.

reklama
Do góry