reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam i ściskam wszystkich.
Wrócilm od lekarza i- hej, Anetko, dołączam do ciebie, jestem na diecie!! :-)
Alergia potworna. jestem wysuszona, podrązniona, z popekanymi naczynkami i zapaleniem skóry. mam kupe mazideł, po których będe piekniejsza :-)
Odstawić mam cała chemie, przejśc na dietę detoksycos tam, czyli indyk, ryz i jabłko!
Pić.
Chlodzić się.
Żadnych gorących potraw, napojów, kapieli i kominka.
Zimne okłady z herbarty, pranie ciuchów w proszku Jelp ( fortuna!), zakupilam antyalergiczna pościel i w ogole- jestem wniebowzięta!
Tak mi się chcialo zmian w swoim zyciu, a teraz mam bodziec.
Mąz mi chce towarzyszyć w diecie, bo cięzko mu na brzusiu.
2 stycznia w JYSKU jest promocja materacy o polowe, z 800 na 450 zl, kupimy nowe do spialni.
Bęðę gotowac na parze warzywa, pić wodę i piec wlasny chlebus.
Nowy rok, nowe zycie, co nie???
Dziekuję za uznanie dla opowiadanka, ot, takie kalinkowe wynurzenia. Ciesze sie, że sie podobaja.
A dove mam komu oddac, mnostwo bab w rodzinie...:-)

reklama
Gosik, życzę Twojej siostrze spełnienia Tego Najpiekniejszego marzenia!
13 tydzien..tak..na początku liczymy na dni, tygodnie, potem miesiące...;-) lata...:-)
niech jej się ułoży, bedziemy trzymać kciuki.
Moje siostry leniuchy. Mogom ale nie chcom. ;-) jedna uważa, że Dziecko= Inwestycja, więc inwestuja w jedną, mocno podpieszczona panienkę, druga siostra uważa, że najpierw trzeba w zyciu poszalec, kariera, gromadzenie gotówki, a potem pomyslimy...
Każdy wybór ma swoje plusy i minusy. Ja wylądowałam z pierwszym synkiem w chatce z kibelkiem na dworze i bez łazienki. Stopniowo dorabialismy się wszystkiego, a najwazniejsze, że mielismy siebie. Ech, te czasy, kiedy mielismy tylko chleb i dżem! A teraz musze byc na diecie. :-)

Hej, hej, Kalina witaj w klubie koszmarnych diet. Ja na świeta chodziłam troche głodna i lekko rozdrażniona. Właściwie nie siedziałam przy stole, bo to była tortura:dry:
A i tak mała ma wysypkę i przytkany nos:wściekła/y: Miałam małe wpadki jedzeniowe, np. miał być placek z makiem a jak juz wpakowałam go sobie do buzi to się okazało, ze jest tez z rodzynkami i skórką pomarańczową...Teraz nie ufam juz nikomu, jem tylko to co sama zrobię.
Nie wiem jak długo to wytrzymam.:baffled:

16bw7.gif

Nie martw się, Gosik, pomyśl o Etiopii czy Rwandzie...co by dali za nasze dietetyczne dania...
A mnie żal trochę, że juz po, że minęły, ale i, jak pisalam wyżej, ciesze sie. czegos nowego nauczylam sie o sobie, i o świecie.
I lżej mi, że sie nauczylam cieszyć z tego, co jest. paradoksalne, ale piekne.
nie daly nam dzieciaki pświętowac, jakbysmy chciały? Przyjdzie czas, kiedy nie będzie dzieciaków. Ale dla kogo wtedy te tiule, szyfony i marcepany będą?
Cieszmy sie z tych czekoladowych łapek, frytek o północy i bałaganu w salonie.
Pozwolilam swoim czytac do polnocy, jesc co chca i ok.

kalinka i jak maz wyliczyl moze?
ja polakierowalam puszeczki i sobie schna a chyba juz wyschly i nie mam materialow juz do dekupazu buu
no mam ramke na zdjecie taka duza to chyba zrobie bo farbki dostalam nowe

kalina gratulacje! przeczytalam, wzruszyłam się. o to chodziło.
Dostałam widomość od wlasciciela forum, ze moje teksty sa umieszczane na nowym portalu. jakim nowym portalu?? Co mnie ominęlo??
Swięta w miare, zdrowie w miare. Nowego roku nie chcę i nie lubie.
Dostałam @ i nie chce mi sie isć jutro na wesele bo podle się czuję.
Wole siedzieć w domu i tworzyć..... moje prace polecą nawet do berlina i do Edynburga
eek.gif

Przyjmuję zamówienia na Dzien Dziadków

Żużaczku, nic nie wiem :-)
Jak bede wiedzieć, to ci powiem. :-)
Gratuluje rozmachu twórczego! tez siedze w domu.
I dobrze.
dziekuję za gratulacje, tak, o to chodzilo....

reklama
mania wieszak z lawenda zrobiony - sliczny powiem nieskromnie. teraz robie policmajstra.:-D

Trzymajcie kciukasy, może bede miala stałe zamowienia do Holandii, do sklepu z antykami.

zapraszam do galeryjki - wieszaczki dla maluszkow nowe wkleilam.:eek::eek:

Do góry