Ż
żużaczek
Gość
Mania gotowe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zdradź mi jeszcze jedną tajemnicę: jak leniuchowałaś to śmiem domniemywać, że nic sie wtedy nie prasowało, nic sie nie gotowało, no może wcześniej załadowan pralka chodziła
, nic sie nie odkurzało, nic sie nie układało na miejsce, a kiedy Ty robisz to wszystko co wcześniej wymieniłam? Ja mam jednego domownika mniej, nie mam kota i nie leniu****ę i kurcze .... nie wyrabiam się. Dzisiaj niby dzieci w przedszkolu oboje, a ja 4 godziny w domu i nic nie dałam rady zrobić - a i jeszcze żadnego noworodka/niemowlaka/dziecka do lat 3 nie mam na stanie
! Kalinko zdradź mi sekret jak Ty sie organizujesz musząc jeszcze przygotować sie do zajęć w szkole, sprawdzić to co przygotują Ci w pocie czoła uczniowie i przeciez ileś tam godzin być poza domem?
to kubek z Lord is... czy ta herbatka w kubku
?
- od 11 stycznia zaczynamy obchodzić 7 urodziny naszego Mateusza. Najpierw niespodzianka w przedszkolu (pół dnia jestem przedszkolak
), potem we Wspólnocie bo akurat wypada spotkanie, potem w domu z ciociami, babciami, wujkami, kuzynami, a kończymy Mszą wieczorem w niedzielę.
Może macie jakąś godną polecenia kobietkę z Białegostoku?