Magdalenka
Fan(ka)
Shoomna będzie dobrze, musi być dobrze! Najważniejsze, że jesteście pod opieką i Julitka jest zdiagnozowana, coś można działać. A co do jej słodkiego gadulstwa, to uwielbiam takie słodziaki - ominęło mnie to u Mateusza, bo zaczął mówić jak miał 4 lata więc to jużnie to samo
Gosia w nocy przenosiła sie do nas dołóżka. Od taty dostała na to pozwolenie, ale pod warunkiem, że będzie przynosić wyposazenie - poduszkę i kołdrę. Zawinęła sobie to wszystko w jeden tobołek i wędruje, "a tu drzwi zamknięte i ta kołdra ją z tyłu pcha i pcha, więc sie rozpłakała zamiast wołać mamę, bo nie mogła sobie z tym wszystkim poradzić":-)
Gosik powodzenia w pracy! Babciu Zosi prosze jej nie przegrzewać
Anetka ja bym sie chętnie dołączyła do spaceru ale....
Ja tez dzisiaj wróciłam do pracy;-) w związku z tym, że obie moje pociechy są w przedszkolu. Muszę być szczególnie efektywna, bo jutro Gośka może już być w domu
Szkoda mi jej, bo bardzo lubi przedszkole. Ale cóż... Może w przyszłym roku będzie lepiej. Ja pewnie tez jestem trochę asekuracyjnie nastawiona po przejściach z Mateuszem w trzylatkach.
Żużaczku kiedy ta pierwsza lekcja? Może mi się uda tym razem?
Miłego dnia kochane!

Gosik powodzenia w pracy! Babciu Zosi prosze jej nie przegrzewać

Anetka ja bym sie chętnie dołączyła do spaceru ale....
Ja tez dzisiaj wróciłam do pracy;-) w związku z tym, że obie moje pociechy są w przedszkolu. Muszę być szczególnie efektywna, bo jutro Gośka może już być w domu

Żużaczku kiedy ta pierwsza lekcja? Może mi się uda tym razem?

Miłego dnia kochane!