reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nigdy nie mów nigdy, Aniula. Nie mów, że nie masz szans na lepsza pracę. Życie zmienia się jak w kalejdoskopie, Żużaczek może ci opowiedzieć o tym więcej niż ja.
Niedługo będzie panią na willi z basenem i prowansalska kuchnia, a jeszcze pare lat temu...pisała ci już.
Ciesz się, że córcia zdrowa. Zrób sobie suwaczek córciny z jej zdjęciem, ciekawa jestem jej buzi.No, i twojej!
Jak to Magdalenka napisała, że lubi patrzeć na nasze buzie.Ja też!
Shoomna, jak infekcja Julitki, minęła?
Z moja alergia lepiej...piję cetalertec i duuuuzo lepiej.Na feriach robie badania.
Ja na ferie nie biore żadnych dyżurów, będę siedzieć nad strona internetową szkoły, mam zrobic nową szatę.
Poza tym piszę....piszę....piszę..i zaczynam robić ręcznie ilustrowana książeczkę dla dzieci, opisze wam w następnym artykle na bb jak zrobić samemu.
Na własnoręcznie robionym papierze! :-)

Aniulku, praca to nie koniecznie musi być przecież etat:happy: Żużaczek np. ostatnio zajął sie decoupagem(technika ozdabiania przedmiotów) i sobie w ten sposób dorabia(sprzedaje na Allegro), pisze artykuły do BB:happy: i coraz lepiej jej to wszystko idzie:tak: , a czas pracy- nienormowany:-) Nie znam twoich zainteresowań, zdolności, ale najważniejsza jest wiara w siebie i pomysłowość:tak: Życzę Ci z całego serca, żebyś nie musiała korzystać z łaski pana ex. A co do spotkania to jak widac moze je przełożymy. Może na 27-go?

Wiesz co Kalinka, Ty bardziej szalona niż Żuzak jesteś w tych swoich pracach wszelakich ... :-)

A teraz w sprawie formalnej, czyli wizyty u Anetki :-) Nie będę Wam privów pisać po ile zrzutka, bo to lekko bez sensu robić z tego tajemnicę :-)Anetka doskonale wie ile krzesełko kosztowało, sama dorzuciła 100 i tak dla niej wszystko jest jasne :-) Mam rację? Pewnie, że mam :-p
Oddacie mi kaskę na miejscu, po tyle po ile nam wyjdzie na łebka w zależności ile łebków przybędzie :-)
Trochę zamotałam, ale Wy inteligentne bestyjki zakoomacie :-)
O której zbiórka i czy podtrzymujemy tradycję przynoszenia jedzonka? Ja jestem za, po co Aneta ma w kuchni siedzieć :-)

Anetka nie ma czasu na kuchnię, co Wy, zabyły juz jak to jest z takim susłakiem 2-miesiecznym?:cool2: Przynosic mi tu baby zarcie, bez gderania:-D
Wydaje mi sie czy któraś mówiła coś o 16-tej?

ja mówiła, ja.
Minia. Obrażam się. Ja szalona? Papier robi się ze starych papierów, ła-twi-zna.
Trzeba go tylko poobciekac na sitku...:-)
Moja koleżanka w pracy tez mi dzisiaj powiedziala, że jestem szalona. mam szalony dzien widać. :-)
A czemu? Bo ona ma 1 synka lat 3 w przedszkolu, pracuje jako szkolny pedagog i twierdzi, że sie nie wyrabia.
No to jej powiedzialam, że ja mam 3, aktualnie robie strone internetową szkoly, gazetę skladam na domowym laptopie, prowadzę dwa blogi, udzielam sie na forum, gotuje, pieke chleb, ilustruje ksiązeczki, pisze artykuly i produkuje papier recyclingowy na sitku.
I wiecie co- dobrze mi z tym.

Aniulek. To ja cie naucze malowac. Moge ci zorganizowac warsztaty decou. W ferie będzie u mnie nauczycielka na kursie, to i ty możesz sie dołączyć

A to jedna z mojej najnowszej kolekcji notesikowych deseczek
reszta w galeryjce - zapraszam
56f1d35bfc2dfd71.jpg

Z okazji 700 strony zyczę namwszystkim nastepnej siedemsetki.
No to oblewamy ją( herbatką). kalina serwuje torcik i napoje!
45751062dfa0634cefnd3.jpg
37314898f7a0d080fdtf0.jpg

reklama
Do góry