reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Żużaczku, nigdy nie miałam cierpliwości do makijażu. Na ogół maluję tylko rzęsy, rzadziej usta, czasem powieki, puder kładę tylko na scenę, zwłaszcza teraz, żeby małej nie wysmarować. Mam nadzieję, że kiedyś nauczysz mnie kłaść róż na policzki, bo nigdy mi to dobrze nie wychodzi:happy:

reklama
No, chwila przerwy. Mły spi, ja mam biala filiżankę kawy i ciastka, juz upieczone, kruche, i cisze.
Ładne, ciepłe zdjęcia Zosienki.
Milutko...

kurcze, zrobili głupi błąd w moim tekscie. napisalam już do moderatora

tak mysle o tym spotkaniu decou. może uda mi się załatwić salę. Tylko zastanawiam się jak zrobić z materiałami. Może uda mi się tez zakupić większa ilośc w hurtowni to taniej wyniesie. tylko najpierw musze zebrać wszystkich do kupy zeby wiedziec ile osob bedzie. termin ferie zimowe. Jak wam pasuje?
Przyszła by jeszcze jedna decoupazystka - znacznie bardziej doświadczona niz ja i bbbbbardzo sympatyczna (Ania)

Bardzo fajny artykuł, bardzo.
Ale nie dla kaliny.
Myjemy sie wodą,smarujemy maściami i lykamy cetalertec. Zakaz pudrow i iinych . Nawet po nawilżającym z serii aa mam twarz jak kadłubek raka w garnuszku gotowanego.:wściekła/y:
Na nosie interesująca gula..czerwona twq\arz...ale wiecie co?Moj mąz mnie lubi. niesamowite!:-D

Witam
Dawno nie zgladalam,mialam awarie kompa i wogle brak czasu na wszystko,poczytalam troche co u Was.
Witam tez nowe kobietki na forum.
unas nic nowego mala rosnie,wlasnie spi mi na kolanach.W swieta mielismy chrzciny,jakos przezylismy najast rodziki,potem sie pochorowalismy,Kuba,mala i ja,tylko meza ominelo.
Zuzaczku super sa twoje prace normalnie niemoge sie nadziwic jakie fajne zeczy robisz.
Kalinko--wspolczuje azs ,wiem co to,bo sama jestem atopikiem od 9 miesiaca swojego zycia,wiecznie leki,masci dieta,itd..Moj sposobna to cholerstwo,dużo wody do picia,wapienko takie dla alergikow,smarowanie,kompiel w krochmalu na przemian z oliwa z oliwek.Teraz zadnych lekow doustnych nie moge ze wzgledu na karmienie malej,wiec sie mecze.
Gosik ale maz codo w domku i jaka juz duza pannica z niej,moja jeszcze taka kruszyna.
Mania-gratuluje dzidzi,sorki ze dopiero teraz,ale naprawde z calego serca.
ok,no tak jak zwykle jak usiade na chwilke do kompa to mala domaga sie mojej obecnosci,a wiec zmykam.;-)

Ja nie moge. :-) Ucze sie obslugi bazy danych acess na egzamin i obslugi exela na egzamin. :-) I robie strone internetowa szkoly...
A to Jonatan. Sprawdza, co napisali nowego na bb.
laphy8.jpg

nienienienienienienienienie............wieczór protestu (mojego)
Śledzie solone z cebulka zagryzam ciachem czekoladowym z orzechami. W brzuchu i tak sie zawsze wszystko wymiesza.

reklama
Poranek piekny, niedzieln, mglisty i senny.
Wstałam żwawa i wesoła, nasmażyłam kotletów z kg mielonego,w werski light, czyli z ryzem zmieszanym pol na pol. I schabowe sie tuszą, z slicznego kg schabu.
W sosoe cebulowo- bekonowym, z dodatkiem curry i tymianku.
mamy ciastka- wczoraj upiekłam ginger-ludziki, bardzo milusie, ale nie zdążyłam polukrowac im oczu i buzi i ubranka. Pamiętacie ciasteczkowego ludzika ze shreka, którego niegodziwy książe torturował? No wlasnie, takie same zrobiłam.
Cześc, Kubulku, przepraszam, że wczoraj się nie przywitałam. Oczywiście, że masz pisać, dziewczyno, każda z nas cos dodaje od siebie i budujemy nastrój i ducha naszego forum. bez Qubaska ten wątek nie byłby pełny- tak samo bez żadnej z was.
Co do azs to raczej nie azs tylko jakas paskudna alergia, bo lżej mi po antyhistaminowych lekach.
Ale plamiasta jestem jak salamandra, nie ma rady.
Co do niedzielnych planow, to oczekujemy gości, zamierzam uprasowac obrus i przygotować świeczniczki, i zastawę półwieczna od teściowej, i równie sędziwe filiżanki.
Będzie pieknie, musi byc pięknie.

Do góry