reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bo to na wieszaczku, to chyba gardenia?? tak mnie oswieciło...
gardenia.JPG

reklama
Gardenia...to poemat, Gosiku....białe cudo..choć sa i różowe...
186532955afdec35879pa1.jpg

138906931c906fe294ma7.jpg

Gardenia nalezy do tej samej grupy roślin co kawa, czyli marzanowatych, tak sie to chyba nazywa. i jest piekna...Z jaśminem ma wiele wspólnego, nazwe- gardenia jaśminowata...:-)

Gosik ja smarowałam. Są gotowe kremy w sklepach z dziecięcymi kosmetykami na zimowe pogody. Jak nie miałam takiego to używałam tłustego do pupy:tak: i też było dobrze! A czapka świetna!

U nas tez zasypało po pachy:-) Teraz niestety juz sie topi więc pewnie do rana będe potrzebować amfibii!!:eek:
Myśmy bardzo aktywny dzien dzisiaj mieli. Moj synuś w rewanżu za impreze urodzinowa jaką mu zobiłam przygotował przyjęcie urodzinowe dzisiaj dla mnie:-) zaprosił gości, zorganizował tort:tak: i dopilnował wszystkiego. Dostał tulipany i hiacynty, więc u mnie wiosna w domu:-p
W południe zaliczyliśmy górkę z sankami - zabawa przednia:-D Gośka sama zjeżdżała z takiej, że cho chocho! Wszystko oczywiście do natychmiastowego suszenia sie nadawało:laugh2:
A jutro dzień jak codzień, ... trochę nie chcę, żeby sie zaczynał:no:

Magdalenko...ja na swoje urodzinki tez zazycze sobie za tydzien żywych tulipanów! Nie moge sie doczekać! Tyle tulipanów ile lat!
Codo sniegu...u nas ciagle sypie. Do jutra zasypie na amen, ale u nas zawsze syberia i biale niedzwiedzie na drogach latają. :-)
Ale masz syna obrotnego! Moje mi tylko kłótnie wiezornazgotowały, dopiero co uciszylismy ich, spacyfikowalismy i umoralnilismy na temat więzów krwi, brat za brata i tak dalej.
czy rodzestwo musi sie kłócić?
Pytam retorycznie, ehhh...

Joasiu, czemu tak lakonicznie? Ja będąc w Warszawie wystosowałabym cały poemat o sniegu, ulicach, gołębiach, lampach na Starówce...O zziajanych profesorach, studentach, zajadających kurczaki z rożna( ja zawsze zajadałam w takiej budce przed UWM- Uniwersytet warmińsko-Mazurski w Olsztynie, gdzie konczylam plastykę ze specjalnościa grafika, a dokladnie akwatinta)
No to napisz nam o swoich profesorach, o wspaniałych studentkach, o noskach na mrozie, tupaniu na przystankach, kupowaniu gorących bułeczek...
Studencka zima! Poemat!

Aniulek hej. pewnie nie doczytałas, ale Witek jest chory. W zwiazku z tym, nici ze spotkań i kursów:-(. Rozmawiałam już z nauczycielką Boguchy, że trzeba będzie coś w soboty pokombinowac. Wszystko zalezy od tego, czy podpisze umowę z Artisaną, bo wtedy dają materiały na kursy. Trzeba jednak zaprezentować im "dorobek" w decoupagu a ja uwazam, że musze jeszcze troche prac dodać do galerii zanim ich zaczepię.;-)

poza tym. Witek spal juz dobrze. Kaszel wydaje mi się mniejszy, katar chyba się konczy.

;-) Zostałam tak ładnie powitana i nic nie odpisalam.Od świat jestem chora.:wściekła/y: Atak pozatym cały czas siedze na forum lipcowe mamy pewna na 100 % ze to te same forum co u Was:baffled: .Dopiero doszłam teraz co i jak....NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM I WITAM RAZ JESZCZE!!!!!!!
Coś więcej omnie????mam 27 lat,ślicznego synka który ma 5,5 roczku,pracuje,skonczylam licencjat itp.Od niedawna jestem mężatka(2 lata) no i oczywięcie jestem w ciąży z czego się bardzo ciesze ponieważ od dawna marzy mi się druga dzidzia a spotkała nas tragedia w lipcu(2006) straciliśmy ciąże.
Dziś ide do ginekologa,prowadzi mnie Dr.Lipski z Zamenchoffa.Udam sie tez do przychodni na warszawska tam tez mam zalożona karte...no i zabiorę Krzysia gdzieś na spagetti bo uwielbia!!!!!!
Dziewczynki trudno znaleźć mi jeszcze cokolwiek na forum więc pytam????Czy chodzicie na Zamenchoffa???Czy będziecie tam rodziły???Dodam ze termin mam na 26 lipca...
Pozdrawiam Serdecznie!!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry