reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no wlasnie a ja juz nie chce studiowac
zawsze jak mam jechac na uczelnie to tysiac innych rzeczy wynajdę
najgorsze jest to że nie wiem co ja chce robić w życiu
ta szkoła to tak na szybkiego było z braku laku
kiedys chcialam z dziecmi pracować a teraz nie wiem czy chcę
i to tak wlasnie ze mna jest
Ty uczylas sie tego co chcialas i temu chcialas sie uczyc a ja no coz...

Gosik po tych studiach nie tylko w banku mozna pracowac, np w firmie jakiejs itepe

reklama
Wróciłam od lekarza.Jest wszystko oki!!!!Płeć nie jest mi jeszcze znana..:zawstydzona/y: Dostałam zdjęcie kolorowe w trójwymiarze i ..........zobaczylam miniaturkę mojego mężą!!!!!Więc może chłopczyk?????Ale fajnie być w ciąży!!!

Hmmmm fajnie być w ciąży, może i fajnie, ja już nie pamietam :-) Może czas sobie przypomnieć ;-) Ewa białystok, nie miałam okazji się z Tobą przywitać, co niniejszym czynię :-D Chciałabyś drugiego facecika? Życzę Ci babeczki, kumpelki do wszystkiego:tak:
Joasiah, a męża jeszcze trochę lubisz, czy już Ci się powoli nudzi? :-p

Zrobiłam dziś zakupy w tym sklepie internetowym, do którego link Wam kiedyś wkleiłam ... Zamelduję jak to w praktyce wygląda, jeśli Was to interesuje :-)

Minia...absolutnie sie nie smieję. :-)
Mój mąz jest zrównowazony, pogodny, po wierzchu wesoły, wewnatrz smutny, bardzo zapracowany i absolutnie romantyczny. Na oświadczyny nie wygłupiał się z bukietem, naszarpał tyle bzu ile zmieścilo sie w samochodzie
( a mial wtedy wielkiego forda taurusa) i przywiózł mi to do domu....

wózek Trio kiedys mielismy kupic . obejżałam i swierdziłam, ze i sie rozwali po pierwszym miesiacu, co niniejszym uczynił u mojej kolezanki:-D:-D

potwierdzam romantyczność męża Kalinowego - romantyczne komplementy...celuje w tym i nawet mu powieka nie zadrzy tak kłamie:cool2::cool2:

Mama dzis się tak przewróciła, że ma chyba pęknięta kośc strzałkową w stopie. Będzie jak strzała w gustownym białym kozaczku pomykac. Naloży na gips reklamówe i puuuusci się w ślizg stulecia.
Dzis musiałam ją dotaskać do przychodzni, po przychodni i potem do domu....:baffled::-p

Żużak Ty nie strasz, moja mama się jutro do Marty wybiera, a już kiedyś miała taki pośniegowy mało gustowny kozaczek ...
Moja mama od ponad roku nie przyjeżdża do mnie, tylko do Marty :baffled:

reklama
kalina czy powadzi jakies kursy "po prostu" wyslała bym kogoś.....:-D

Minia to przez psa moja mama orła wywinęła. Z milości połamał kosci......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry