reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki kochane.
Nowy dzien, lepiej mi.
To dzisiaj te urodzinki, tak więc obeszłam je w prqacy. ja mam szczęście do czarnego humoru- równocześnie druga koleżanka przyniosla jedzenie na stype, bo jej mąz zmarł w zeszłym tygodniu.
Tak więc mnie koleżanki skladaly zyczenia, a jej kondolencje.
:-)
Monty Python, slowo honoru.
:-)
:-(
Agak, moja mama odwrotnośc twojej, na wszystko pozwala i potem musze odkręcac. U babci wolno, u mnie nie wolno. jej zasada- babcia rozpieszcza wnuki, matka niech wychowuje.
Mania, jak zdrowko? Brzuszek klepiemy wiosennie!
Jutro siedze w komisji rejonowego konkursu języka polskiego, dzień z glowy, posprawdzam sobie mnostwo prac....
Plan na dzis- robic strone www szkoly, posiedziec z Duzym nad ulamkami mieszanymi, jutro kartkówka, napisac artykul, opanowac malucha...
I suuuper wieczor z mężem. Juz wczoraj bylo super, a dzisiaj...mąz to najlepsze, co mi sie w zyciu trafilo.
Potem dzieciaki.
I dalej priorytety leca pozostałe.
Tak wiec jeszcze raz dziękuje, dziekuję, dziękuję. nawet ekipa bb napisala mi zyczenia! jestem dumna i wzruszona.
Nowe motyle mnie łechca w duszy.

reklama
Kalinko ja dopiero teraz
Kochana zycze ci wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, szczescia i pomyslnosci oby wszystko sie spelnilo co sobie wymarzylas :)

sen... ano prawda, ale coś żużaczku o 7.40 to pisząc, to coś nie za dużo go dziś miałaś? :confused:

A mi się wczoraj przyśniło, że już urodziłam i tuliłam do piersi te moje maleństwo i była to Kasia.... no a wczoraj się zdenerwowałam, i poszłam do innego lekarza, zeby mnie sprawdził - a bardziej moją ciążę, i dowiedziałam się że..... to będzie Kasia!!!!!! Kolejna dziewuszka się szykuje na ten świat :-)

pozdrawiam Was znowu zimowo :)

Kalinko, przepraszam, że spóźnione, ale szczere życzenia: Abyś zawsze była taka pogodna, pełna ciepła i optymizmu!
Lideczko, gratuluję córeczki:-)
A ja dziś spałam 2 godziny:wściekła/y:Bolał mnie ząb, dziś idę do dentysty. Mam nadzieję, ze coś wymyśli, bo to odsłonięte szyjki mnie tak bolą. Ale lek tylko przez godzinkę działał. Apap wzięłam, mam nadzieję, że karmiac mogłam...Jak ja nie lubię chodzić do dentysty!

Przy apapaie mozna karmić. Ibupromu nie mozna brac.

No jestem cały czas pod wrażeniem tej opiekunki.....

lidka!!
No super, statystyki nam poprawisz!

a snu nie było za wiele - pralka mi się zacięła i pilnowałam jej do północy...Witek zaś wstało 5.30:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry