reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zużaczku nie biega o to że Iza dyktuje mi warunki co ona będzie pić a czego nie. Iza ogólnie jest typem lekomana i uwielbia pić tabletki. Jak mam wybór pomiędzy syropem a tabletką dam jej tabletkę bo nie mam trudności w podaniu. Tak więc teraz dostaje zinat w tabletkach i daję jej ibuprom w tabletkach i apap. Ale widze że gorączka bardzo słabo się zbija.

Przepis:)

1/4-1/2 l wódki(według preferencji co do zawartości promilii,ja daję raczej 1/4)
1 puszka mleka skondensowanego słodzonego- gotować zamknietą puszkę do 3 godzin
1/2 szkl. śmietany kremówki(ostatnio dałam mleko i taki wariant wolę)
trochę cukru pudru(niekoniecznie)
1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej

Zimny karmel przełożyć do miski, miksować z alkoholem,cukrem pudrem, dodać
rozpuszczoną w minimalnej ilosci wody kawę, śmietankę(mleko).
I gotowe.

pozdrawiam

reklama
Agak, jak tylko przestanę karmić zrobię sobie z 10 litrów:-D :-D :-D
A dzisiaj ide na bal:tak: ...i muszę się tłuc pół dnia w kuchni, bo przcież z zamówionego żarcia nic nie będę mogła zjeść, W. też, bo on wegetarianin:cool2: Tak więc my na bal z własnymi garnkami...rewelacja. Ale co tam:-) Pewnie będę musiała ze 3 razy pojechać do Zosi, ale co tam:-) 5 minut drogi. Zamierzam się dobrze bawić:-p

gosik życzymy superaśnej zabawy!!!!!!:tak:
agak i ja wypróbuję Twego specyfiku, Lideczko a gdzie Twój przepis?????:wściekła/y: :wściekła/y: Ano dawaj mi go tu ryhlej!!!!!!
Kalinko cudowniastego przyjęcia Ci życzymy z całego serca, takiego jakie tylko Ty możesz wyprawić, a co do teściowej, to skoro robi tyle rzeczy lepiej od Ciebie, to niech robi na zdrowie, przynajmniej Tobie będzie lżej.
Buziaczki na noc! Ja do pracy, tworzę zestawy zadań z fizyki do powtórzenia przed egzaminem gimnazjalnym. :baffled::-)

Slicznosci!
Jak patrzę na włoski Twojego teletubisia i zastanawiam się, że może u Witonia to one do dołu rosną?:rofl2:

Mama zagipsowana totalnie, nie da rady się z domu ruszyc. Przy dzieciakach będzie mi pomagała jej znajoma. 200zł za dwa tygodnie....uch.....jak dobrze miec babcię....widac, jak babci nietu.

Żużaczku, współczuję mamie tego bucika. Zobaczcie, jak to jest, że doceniamy coś, gdy to stracimy. Życzę Twojej mamie szybkiego powrotu do zdrowia!
KAlinko kochana, już mi ślinka cieknie na te smakowitości, co zrobiłaś ehhh...
Shomnaa, jak sie cieszę, że jest lepiej! Będzie wiosna, bedzie jeszcze lepiej:-)
Martuśka Mini coraz fajniejsza i jakaś taka poważna babka się z niej robi:happy:
A u nas lepiej:-) Test Karrego lepszy znacznie od poprzedniego. Spróbujemy nowego mleka modyfikowanego przeciwrefluksowego. Jak sie nei uda, to znowu na nutramigen. Ale mogę karmić piersią i to jest najważniejsze! Ale dieta nadal rygorystyczna! Magda waży już 6 kg i zaczyna bawic się zabawkami! Aż serce rosnie jak na to patrzę:-D
Udanej niedzieli. My dziś u teściów na obiadku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry