reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dopero na 12stą?I do ciebie tez lekarz do domu nie przyjedzie???? Świat się kończy, żeby z taka temp. dziecko wieść do lekarza. Ja taka awanturę zrobiłam, ze lekarz przyleciał jak na skrzydłach DO DOMU.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No niestety, takie czasy. Wczoraj do niej dzwoniłam, powiedziała:"Obserwować, a jak cos będzie nie tak, to przyjedźcie na 12.30, bo o 13 zaczynam dyżur". To nasza znajoma, ale jakoś głupio mi prosić o wizytę domową, a sama jakoś nie chętna. Gdyby chciała to by sama wyszła z inicjatywą, a tak...:-( musimy ciagnąć biednego malucha na drugi koniec miasta.

mania a ja bym nie miała obiekcji. w końcu to o maluszka chodzi. kazała bym babie przyjechac, ale ja to wogóle bojowa jestem...(pewnie dla tego, ze malutka)

kalina myslałam, że tylko ja nie ogladam "Super niani":-D:-D

Witam przy kafffce :-)
Mania, ja do swojej znajomej to wogóle bym nie miała obiekcji, kazałabym jej przyjechać i tyle, a jakby coś marudziła to w d...e bym miała taką "znajomą" :-)
Ja chyba też z tych małych - bojowych jestem :-D

Hm. Co mam o tym mysleć? Witek za mna lata i krzyczy rozkazujaco "Mama! Dziadziej!"

chyba posłusznie zdziadzieję.....:eek::baffled::sick:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nakupiłam filcu kolorowego i innych duperelek. kartki będe robiła Wielkanocne.

reklama
Żużaczku właśnie dzwoniłam do twojej koleżanki fryzjerki, umówiłyśmy się na pojutrze (akurat zwolnił jej sie termin:-) ) Super:-D
Joasiah, naleśniki trzeba robić na oko: mieszasz wodę z mąką, żeby ciasto miało taka konsystencje jak na nalesniki i dodajesz trochę oleju:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry