reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hehehe, miałam kiedyś takiego bardzo kudłatego psa, jak wychodził z kąpieli to wyglądał rozkosznie(dwa razy mniej go było:-D ), latem go strzygliśmy, to był ubaw, cieszył sie jak głupi jak juz był obciachany:-D
To był niezwykły pies- przyjaciel wszystkich ludzi o sercu włóczykija(regularnie zrywał sie ze spaceru i wracał np. po dwóch dniach, tak miał, lubił się włóczyć, przygarnęliśmy go z podwórka:happy: )
Kalina, Ty leżysz? Nareszcie:happy: Choroba tez czasem potrzebna.
U mnie pieką sie właśnie bułeczki drożdżowe i pachną niesamowicie. To takie bułeczki bez mleka i jajek, ale za to z powidłami śliwkowymi. Oczywiście teściowa zrobiła:happy:
Wiosna idzie, nie ma wątpliwości.:-)

USG na którym mam nadzieję poznam płać, mam za 3 tyg. Na razie martwię się Mikołajem. Wstał dziś o 24 z okropnym płaczem, ledwo go uspokoilismy, noszenie na rękach nie dawało efektu, po jakimś czasie, udało się uspokoił się i zasnął. Spał do prawie 8, za to wstał z gorączką i dziwnym kaszlem. po przyjeździe z pracy, moje dziecko ujrzałam w opłakanym stanie, zapłakany, zafluczony i gorący. Złapałam za termometr, na tyle ile udało mi się zmierzyć (zepsuł się jak na złość elektroniczny termometr, mierzyłam zwykłym) 38,1. dałam Ibufen bo szkoda mi było maluszka, zbiłam do 37,6, teraz smacznie śpi, zobaczymy co potem. :confused: Jak coś to jutro do lekarza. A taka piękna pogoda, myślałam, ż edziś pójdziemy na spacer:baffled: , a tu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry