reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a dzisiaj pada deszcz. Ale ten deszcz to jest taki wiosenny a nie jesienny szarugowy.
A w domu kwieciscie, pisankowo, radosnie.....jajecznie - na regale leży 40 sztuk wydmuszek...

tesciowa własnie rozpakowuje walizy w hotelu w Egipcie a ja jej wcale nie zazdroszcze. bo ona sie nudzi - czy tam czy tu, a ja mam tyle pomysłów...

reklama
Nie można chwalić teściowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak mnie nie było dała Zosi cytrynę do polizania:wściekła/y: Jestem wściekła. Po co to zrobiła:confused:
Do tego fryzjerka zamiast podciąć mi włosy zrobiła jakąś masakrę:szok: Każdy włos innej długości...żeby fryzjer nie umiał podciąć równo włosów:szok: Patrzę na to i nie wierzę:no: Miała podciąć w półkole, a wygląda to tak, że z przodu mam dłuższe a z tyłu krótsze i do tego z lewej dłuższe,z prawej krótsze, jakieś wyrwy.... Szkoda mi nerwów, żeby iść tam z awanturą. Poza tym nie dam jej się juz dotknąć do moich włosów. Będę je musiała jeszcze bardziej ściąć. Chyba poproszę mamę, zawsze mi ścinała i było dobrze. Chciałam raz ściąć się profesjonalnie...

Gosik daj fotke z nowa fryzurką..
Moim zdaniem taka sliczna dziewczyna jak ty w każdej fryzurce wygląda super.
To tylko nasze przezwyczajenie...ja eksperymentuje non stop z wlosami, raz grzywka, raz bez, raz dlugie, raz krotkie, nawet trwalą mialam, pasemka, bo ja wiem co...
teraz dobrze mi do ramion, ale moze skroce jeszcze? Zobacze.
A awanturki niewskazane, biedny fryzjer moze dostać zawalu. :-)
A co mąz na nowe wlosy???

Kalina, nie nazwałabym tego fryzurką, to miało być równo, ale nie wyszło hehe. Mąż sie nie przejął moim nieszczęściem. Teściowa zobowiązała się , że mi wyrówna i uświadomiła, że jak fryzjer ma w sobotę wolne krzesło to nie wróży to nic dobrego:baffled:
Kto ma DOBREGO fryzjera?

gosik sliczna panieneczka - i rada. na Twoim miejscu opuscila bym juz materacyk na niższy poziom. posłuchaj rady starej ciotki;-)

Uśpilam potomka i mam chwilke dla siebie, czyli dla was.
Lepiej mi dzisiaj.
Gardło odblokowało i mam glos, co prawda marleny Dietrich, albo Armstronga, ale jednak głos.
Glowa nie boli.
Nie tak bardzo.
Zimnawo dzisiaj u nas, wiosna schowala się , niebo szare. Za to w domku cieplo i milo.
Zosia pieknie siedzi, co ona robi z tym nocnikiem? ja jeszcze nie sadzam swego, zamierzam intensywny kurs wiosna rozpocząc, a latem juz na sto procent.
Jonatan rozwija sie slicznie, postepy robi, opanowal juz włączanie keyborda, odkurzacza i automatu do chleba, ogląda telewizję- i to z 10 minut wytrzyma, poza tym książeczki namiętnie, tańczy,spiewa, bije brawo, a z języka ludzkiego tata mama, daj, dada, baba, mado i data( to ostatnie na braci).
Poza tym pieklielnie energiczny. Okropnie, straszliwie, no brak mi slow. Ciągle w ruchu, zywiol biegający.
Wczoraj zarobil guza, siniaka i sliwke klasyczna pod okiem, spadl dwa razy ze schodow i raz z kojca ( sam wlazi i wylazi z niego).
latamy za nim w panice, wydzierając mu z łapek co groxniejsze przedmioty.
Nasze dialogi: Ja za nim pochodze, a ty zjedz obiad, a potem zmiana. Albo- ja do kibelka, a ty popatrz na niego, a potem zmiana.
Prawie jak Biuro ochrony rządu.
No to na razie, leniu****cie niedzielnie,pozdrowionka.

ha
DSC04404.JPG

DSC04403.JPG

Widze, że dla każdego cos milego.
Wydmuszki dla wszelakich gustów i estetów.
Podziwiam, moja energia sprowadza sie do siedzenia i picia dziesiatej herbaty...Moze jutro bedzie lepiej.

reklama
A ja po dwudniowym szkoleniu o pracy z dziećmi z ADHD, padam na nos. Było bardzo ciekawe, ale wyczerpujace.
Co do postępów maluchów, to Mikołaj daje kilka kroków trzymając się np. krzesła, trzym,ając go za ręce potrafi przejść z jednego pokoju do drugiego. Bije brawo, przekrzywia, dziadka puszczajacego bąki, babcię kaszlającą, płaczącą dzidzię i śmiejącego się Mikołaja. Uwielbia stację dysków i gryźć wszystko co wpadnie po drodze np. nos mamy leżącej na kanapie:-) ! Mówi dadada lub wyrzuca z siebie dosadne "du"!:tak: właśnie gada do siebie tototototto.
Jutro znów do pracy...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry