reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jestescie rewelacyjne :-)
Chyba jednak te biale koty kupie i pomaluje:-)
Chodzi mi o cos w stylu Goga i Magoga z Ani z Szumiacych Topoli..takie wiktorianskie stworki, na pograniczu kiczu...NA POGRANICZU nie w centrum :-)

Jutro zrywamy dalej...na zbyciu nie mam...wszystko przerabiamy, bo raptem dwie wisnie rosna u nas :-)
Ciesze sie, ze was smiesza nasze ekstremalne przezycia domowe.
W celu smiechowania piszę....:-)

Witam Was dziewczęta!
Nie pamiętacie mnie pewnie, pisałam jakiś czas temu o ciąży. Od tamtego czasu leżałam już 3 razy w szpitalu, niby nic groźnego, ale kazali leżeć, więc leżałam. Za pierwszym i drugim razem miałam twardnienie brzucha, ponoć to były skurcze. Wczoraj wyszłam ze szpitala z trzeciego pobytu. W tamtym tygodniu miałam straszny ból w okolicach kręgosłupa, podejrzewali lekarze, że to jest kolka nerkowa, ale nie wiadomo, bo z nerkami wszystko w porządku. Na szczęście nic już nie boli. Miałam kroplówkę podłączoną, zastrzyki dostawałam jakieś i przeszło. Dzisiaj może będę miała wypis, to może dowiem sie czegoś więcej, co to było :).
Jestem teraz w 23 tygodniu. Z małym jest wszystko w porządeczku, byliśmy z mężem na USG, będzie chłopak :).
Mąż troszkę zawiedziony, bo chciał bardzo mieć Zuzkę, ale cóż zrobić, może nast. razem :).
Żużaczku, na jakiej ulicy masz swój śliczny domek w Bielsku? Ja jestem z Bielska, tam mam cała rodzinę, wyemigrowałam do Białego na studia i tak zostało. Moi rodzice mieszkają na Kolberga, może to niedaleko?
Pozdrawiam wszystkie dziewczęta i miłego dzionka życzę!!!

Mama Aniołka 26.05.2006 r.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry