reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziękuję za smiechotki rozweselajace ten dzisiejszy piekny dzien.Właściwie to juz wieczór.Kiedy dla Was jest wieczór tak apropos,czy kierujecie sie zegarem czy słońcem?Np teraz jest ok 17stej i ciemno to wieczór czy popołudnie?

reklama
Minia, nigdy! Wiesz, jak ja uwielbiam koty. Nigdy nigdy!
Mnie to nawet smieszy, owszem, ale tak boczkiem.:-)
Co do wieczoru, to lubimy. Dlugie. Pachnące chlebkiem( piecze się, co prawda nie orkiszowy, ale ze słonecznikiem)
Korzonki mnie bolą.
Jutro mam WAZNA rade szkoleniowa, którą sama prowadzę dla 34 nauczycieli...Ufff....Trzymac kciuki.
W czwartek będe na szkoleniu w Białymstoku.
W piatek mam kolo plastyczne i uczę dzieciaki do konkursu po lekcjach.
W sobote odpracowujemy 2 listopada.
W niedzielę znowu cały dzień maraton kościelno-przyja`cielski w Białym. czemu nam ze wsi tak wszędzie daleko?ufff....

Kalina mój mężowy w niedzielę tak się nudził, że razem z Martą wypróbowali ten sposób czyszczenia kibelka :-D:-D:-D

img0030mediumry0.jpg

Kalina trzymam kciuki za rade szkoleniową.Dasz radę,kto jak kto ale TY:-)
Przepraszam za wscibstwo czy w niedzielę odwiedzacie zbór na ul.Kujawskiej 22?

I trochę smakowitych pierniczków Światecznych:
pierwszy komplet malutkich dzwoneczków do mojego słodkiego stroiku. Będa jeszcze z czekoladkami no i oczywiście domowe pierniczki dekorowane przez młodocianych destrojerów (już się tego boję)

DSC05774.JPG

DSC05772.JPG

Ika, no tak, na Kujawskiej własnie. :-)Może czasem splączemy wspolną ścieżkę? :-)
Joasiah...zrób sobie dzwoneczek, ty tez lubie=sz decoupage...chyba że ci malutka daje w kośc i na nic już nie masz ochoty, tylko na leżenie w kłębek...
A ja wczoraj obudziłam sie o barbarzyńskiej i cudownej porze pierwsza trzydzieści w nocy- chyba ze stresu, bo normalnie spie jak suseł. I dwie godziny pisalam artykul na bb, jak zrobić świateczna pocztówke. :-)
A rada...chyba dobrze. :-)
Jutro ma szkolenie w Białym...dysponuję godzina z kawałkiem wolnego czasu między 13-15. Może ktos chce się ze mną w herbaciarni umowić na Kilińskiego, co? Jestem otwarta na propozycje. :-)
Aha, dzwonki slodkie i urokliwe. Kto jeszcze oprocz mnie lubi film" Co ludzie powiedzą"? Ja szaleję z radości na każdym odcinku. Wczoraj teściowa ze mna oglądała i wiecie co? Powiedziała, że nic nie ma smiesznego. Tłumaczyłam jej pare rzeczy, ale siedziala z kamienna twarzą! No wiecieco! Jak może kogoś nie smieszyć Hiacynta?

Asiu dzwoneczek sama sobie spiewająco zrobisz:-D
kalina uwielbiam ten serial. mamy ze szwagrem chyba z 20 płyt DVD z wszystkimi odcinkami pierwszej serii. Hiacynta i jej porcelanowy serwis - brawa wielkie!!

No widzisz? Ciebie tez smieszy. Czekam niecierpliwie na dalsze części, jestem wniebowzięta!A na razie nie możemy wpaść do was...czekajcie jeszcze troszke.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry