reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anetka przypominam Ci, że ja decou własnie zaczęłam tworzyć jako "młoda" mamuśka. Idealnie sie je robi między zmiana pieluchy a cycoleniem:tak::tak:. I powiem więcej. Przez całe swoje życie tak się nie realizowałam twórczo i tyle nie osiągnęłam jak właśnie od urodzenia Witka :-D:-D

reklama
Hej, śpicie już? Eee, na pewno nie. Wpadłam napisać dobranoc:happy2:
Minia, a nie prościej kota do pralki? Ostatecznie można bez wirowania:rofl2:
Kalina, mnie tez śmieszy. Szczególną sympatią darzę postać Powolniaka:-D
Ale dawno tego nie oglądałam. Może sobie ściągnę z internetu.
Zmykam spać. Pchły na noc.

Minia, a nie prościej kota do pralki? Ostatecznie można bez wirowania:rofl2:
... ale wtedy kto kibelki wymyje??
Prosze kota raz....a może z psem sie to uda? Chyba z Yorkiem tylko:baffled:.
Kocham was wszystkie szalenie. Może byście się zebrały i do mnie przyjechały? Ale by Bangladesz był!!:tak::-D:tak::-D. Upiekła bym chlebek, mufinki...Kalina by upiekła szarlotkę....:cool2:

No...ja chętnie. Na babiniec ja jak na lato.
Domowcie sie, proszę bardzo, byle nie na tę sobotę. I domowmy sie na odwietki u Mani...ja chcę jechać! Pisze teraz do was z pracy, haha, z szkolnego komputera. mam godzinkę wolna i wykorzystuje ją jak widzicie.
:-)

Hahaha, Kalinko skąd ja to znam, jak nie miałam dzieci i dłużej siedziałam w szkole to w przerwach zawsze latałam po internecie.:-DA z tymi odwiedzinami to niezły pomysł, tylko wypadało by cos Żużakowi na wchodziny machnąć, co Wy na to?
Jeśli chodzi o odwiedziny u mnie, to i tak się nie wykręcicie, zrozumcie matkę, samotnie siedzącą przez cały dzień z 2 maluchów:baffled::szok:. No właśnie, chcę do ludziiii!!!
Od wtorku będę chodzic na aerobic, trochę ruchu potzreba.
Moja siostra urodziła synusia 4845g i 58cm, sama, tzn. natural. dziś z nimi rozmawiałam na skype. Mikołąj urzadził mi niezłą arię, bo przestraszył się słuchawek, wył dzikim głosem i nie zbliżał się nawet do pokoju, gdzie stoi komp. Musiałam szybko kończyć, bo szkoda mi go było. Taki z niego agent.
Gosik, a co Ty o tej porze jeszcze nie śpisz?

a do mnie kiedy wpadniecie hę?
serdecznie zapraszam :)
pokazuje wam dwa zdjatka zuzi :)
IMG_1622.jpg

IMG_0514.jpg

kalinko ona sie urodzila przez cc

Joasiah Zuzia duża juz mi sie wydaje,fajną ma czupurną fryzurkę.
Zgadzam sie z Zużaczkiem,macierzynstwo otwiera nas twórcze pokłady w dodatku zmusza niejako co tylko na dobre dla mnie wyszło do jeszcze lepszej organizacji zycia.Ale to dopiero gdy brzdąc skończy magiczne 100 dni i przestaje płakać na wszystko.

Mania gratuluję Twojej siostrze synka,prawdziwy z niego chłop jak dąb,jak on dała radę?Za to powinni pomniki stawiać!!!

Nie oglądałam tego serialu,który Was tak smieszy alez tego co piszeciejest do sciągniecia.
Kalinka pytałas ostatnio o lekture na długie wieczory.Ja polecam książkę "Lala" Jacka Dehnela rocznik 1980.Dostał za nia Paszport Polityki 2006.Ale nie o nagrody tu chodzi a o przyjemnosc czytania,i o ile zdążyłam Cie poznać ,myslę,że Ci sie spodoba.Właśnie kończę ją czytac,jestem w posiadaniu na własność jakby co,odezwij się na priva.

reklama
Dziewczyna w dżinsach, Joasiu...o pieknie.
Wrocilam ze szkolenia, wspaniale pogadać z koleżankami po fachu. Człowiek odzyskuje wiarę, że nie jest jedynym człowiekiem, czytającym Etykę nikomachejską. :-)
A o Lali słyszałam, owszem. Może sięgnę...ale najpierw Pratchetta, podobno wyszedl nowy kawałek Zimistrz. Nareszcie w ludzkim tłumaczeniu, gdzie Tiffany nazywa sie Tiffany a nie Aquila.Żuzaczku, zamawiasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry