reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzis zagniotłam wersję szwedzką pierników - czyli z melasą (autentyczną). Ma siedzieć w lodówce tylko 2 godziny i można wałkować. Zobaczymy. pachnie zabójczo

reklama
Wow, Żużak, ale żeś się rozszalała:cool2:. Podziw pełen, bo herbaciarka cudo! Poza tym trochę się uspokój bo zaczynam Ci tych pieknych rzeczy zazdrościć:angry:. A za mamusię trzymamy kciukasy, musi byc dobrze!
Olek chyba ma kolki. Od południa nie chce jeść z cycy, potrafi tak szalec do 24, choc wczoraj dał popis do 2 w nocy. Jedyna mozliwość nakarmienia mego syna po 15, to ściągniecie mleka i podanie butelką. Boję się, że przyzwyczai sie do butelki i wogóle nie zechce ssać:-(. Nie wiem co robić:confused:? Podaję mu kopruś i espumisan, co mogę jeszcze by nie odzwyczaił się od cycy?????:baffled:
Amelko, ogromne gratulacje! Dużo cierpliwości i wytrwałości, samych przespanych nocy i bezkolkowych wieczorów, no i oczywiscie zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
Tymusiu! Wiatmy w tym tak zaskakującym i pięknym świecie! Świat stoi przed Tobą otworem! Do dzieła!

pochwalę się moimi szkrabutkami świątecznymi:

DSC05805.JPG

DSC05807.JPG

i dla fana:
DSC05800.JPG

mam nadzieje, ze mnie z forum nie wywalicie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry