Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wspolcxuje Tomkowi, pilnuj go Xuxacxku jak oka w glowie!

Trzymaj się! Niech Ci mąż szybko wraca do sprawności
A poza tym ok.
Jakoś udało mu się zamontować go spowrotem.

. Bogucha ma same 5 i 6 z głównych przedmiotów, a 3 i 4 z plastyki i muzyki. Cha cha. jestem ostrozna w chwaleniu swojego syna, ale niedawno naprawde zachwyciła mnie jedna z jego prac. Przyszedł ze szkoły markotny, bo pani powiedziała, ze piatki to mu za to nie postawi, bo nie jest az takie ładne. jakim prawem kobieta subiektywnie ocenia prace dzieci?? babsztyl po jakimś studium plastycznym (bo uczy przyrody) wypowiada sie z zakresu sztuki. Żebym nie była zbyt dumna poszła bym i jej natrzaskała swoimi tytułami naukowymi. Cha cha.. Ale uwazam, że wystrarczyło, iż zapewniłam mojego syna, ze praca jest wspaniała, doskonale skomponowana i w ogóle de-best. A nauczycielką niech sie nie przejmuje, bo ocena z plastyki jest dla mnie pyłem na wietrze
. Syn zadowolony (bo baaardzo rzadko go chwalę) pani trwa dalej w artystycznej czarnej dziurze swojego jestestwa, i wszyscy są zadowoleni.