reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ika a opiekunka już zatrudniona? A Ty już w pracy całkiem?

Magdalenka dziekuje za pamięć,jutro ten wielki dzien powrotu do pracy,na razie lightowo jeżeli chodzi o wymiar ok 6 godz a mniej lightowo jeżeli chodzio funkcje-miesiąc szkolenia nowego zespołu.A Marcel w żłobku od tygodnia i juz przerwa,chyba cos załapał,rano pedze do lekarza.
trzymam kciuki za obrone,daj znac koniecznie jak poszło!!!:-)

Miłego nowego tygodnia bezsniegowego:-):-):-):-)

reklama
Witajcie!
Mój mąz obroniony!!!!! Dostał PIĄTKĘ!!!! Jetam taka dumna z niego, aż mi sie łezka w oku kręci. Jak zobaczył jaka wielka radośc sprawił rodzinie - dzieciaki krzyczały z radości:-) - to sam sie rozczulił.
My od soboty już u siebie. Do mamy przychodze teraz tylko na ploty i do pracy.:tak:POwiem szczerze, że chyba to dobe rowiązanie, bo jak na razi bardziej sie mobilizuję.
A w niedzielę, mój synuś został przyjęty do grona ministrantów. Też mi sie łezka w oku zakręciła. Taki już dorosły i samodzielny...
Ja już wyglądam jak bym sobie piłkę lekarska włożyła pod ubranko:-D:laugh2::rofl2:, ale kondycje jeszcze mam. Wyniki mam OK. W czwartek idę na kontrolną wizytę. DZidzia szaleje w brzuchu, że czasem ze strarchem myśle co będzie wyprawiać jak sie pojawi na świecie:szok::cool:
W domu mam jeszcze sporo pracy, bo troche mebli musimy dokupić, przejzec parę worków pod kontem czy aby wszystko jest nam niezbędne:cool: . Powiesic kilka obrazków - wreszcie:tak: - ale to jak mąz wróci z delegacji, obiecał, że załatwi z synem:-). Prezenty juz prawie zakupione i nawet zapakowane, więc z optymiezem patrzę w przyszlość najbliższą;-)

Joasiu napisz jak Zuzka? A kartki zrobiłaś cudnej urody:-) Ja tez mam taki plan co roku, ale nic zteo nie wychodzi:-(A dzieciaki chętne do pomocy, więc radośc była by potrójna (moja, dzieci i obdarowanych:tak:).
Ika trzymam kcuki za łagodny start i zdrówko młodego człowieka:tak:
Żużaczku pomysł z lalkami przedni:-) Bardzo mi sie podobają. A Ania przecudna, może ja bym tez taka chciała.....????
Kalina nie samowita jak zwykle:-) Napisz cos więcej - z jakiej okazji, co podałaś jak przystroiłaś stół.... Ty mnie kochana bardzo motywujesz do działań:-)

MIłego dnia dziewczyny! A ja do pracy wracam, bo szef sporo zleceń wrzucił do natychmiastowej realizacji:eek::happy:

Magdalenko a to KUJON!! Gratulacje wielkie!!

98.gif

No to mój mąż po operacji. Takie tam głupotki mu wycinali. Właśnie z nim rozmawiałam przez telefon - leży w jednodniowej klinice w Białymstoku. Taki puchatkowy bardzo był, bo dopiero dziesięć minut temu wybudzili go po narkozie. No ale wszystko dobrze. Jak ja dziś bez niego zasnę????
15_6_26.gif

Tomka przywieźlismy do domu. Operacja trwała godzine, pod narkozą. W nocy miał kroplówke ze srodkami przeciwbólowymi. Teraz śpi. Ale wyglada bardzo biedniutko. Po raz pierwszy to ja się nim będe musiała opiekowac. Zawsze odwotnie było:-D

DSC06149.JPG

popatrz jakie bajki lubi - i kup cos z tych bajek. My Witkowi na mikołajki dalismy Autka z filmu Cars a na gwiazdke dostanie duplo Boba Budowniczego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry